Не бе, онзи е работникЪТ.Първоначално публикувано от gnf
А това, сигурно е шефа.
![]()
Не бе, онзи е работникЪТ.Първоначално публикувано от gnf
А това, сигурно е шефа.
![]()
Ей тука няма 2 мнения!Първоначално публикувано от stanly_v
От м.Октомври до сега са минали има-няма 7м.Първоначално публикувано от stanly_v
, а в тази тема изобщо никой не е повдигал въпрос за покупка
Хайде със здраве
![]()
Що спамите в темата за японските климатици General бре, ей!!!
Я да ви покажа моят доказано японски дженерал:
Духа ми в спалнята![]()
Тоз дет' оспами темата вече не е член на форума като гледам. Или сам си е затрил регистрацията или други му я затриха. Не можа да изкара и два дена. Ама нали си пусна рекламите за фирмичкатаПървоначално публикувано от justify
ПС: Като пребоядисваш стените друг път, около климатика минавай с тънка четчица за рисуване, за да не си личат всички цветове, с които си боядисвал преди (зелено/резида и жълто се вижда засега)![]()
justify, моите уважения, но нали не си вярваш за японския произход на твоя климатизатор?! Защото той е толкова японска сглобка, колкото една midea е японска сглобка.
Вярвам си!!!Първоначално публикувано от Aleksandars
Може да е станал Нихонец(климатика ми) след като е бил произведен, дори може и в България да е "станал" , Но е Японец...
От надписа под голяма лепенка с модела и параметрите "си личи"!!!
По баща е японец с японска кръв, a по майка и "рождение" е китаец , по натурализация е българче, тоест има тройно "гражданство"...
Другият ми климатик fuji 12 LDC може и да не е защото няма лепенчин-цан-цън-мън, може дори и да е "китаец", но той работи по безжумно от дженерала.Фуджито все още не съм го чул да се "набира"...външното тяло...
П.П. gnf аз не съм "боядисвал" бре, то си беше "ЖИВО МАЗАНЕ" ...
Преди да започна да мажа цвета беше на естествена светлина жълто, на изкуствено осветление(вечер на лампа)биеше на електрик-жълто(жълтото леко зеленееше).При мен всички цветове са ведри и светли.