Всяка една работа е нормална. Честотата на разскрежаването зависи и от мощността, с която климатика работи. Много е времето за разскрежаване, но освен лекото вътрешно тяло вероятно и тръбният път е къс.
Всяка една работа е нормална. Честотата на разскрежаването зависи и от мощността, с която климатика работи. Много е времето за разскрежаване, но освен лекото вътрешно тяло вероятно и тръбният път е къс.
Настроих го на 26* .Продължава да се размразява на всеки час, но времето спадна на 8 - 12 мин. Тръбния път е около 3 м. в момента в стаята е 24*. Не вдига повече понеже след всяко размразяване температурата спада по малко.
Духа и вятър който набива във външното тяло.
Да, по-голямото стопляне на вътрешният топлообменник влияе положително при разскрежаване. Нормално е, възможностите на машината от към мощност са такива.
Този пост е редактиран от valen1; 19-12-12 в 06:10.
Сложи го на 22 гр. и ще видиш че минимум 2 часа няма да дефроства ако не и повече.
В момента 9LCC настроен на 22гр.влиза в дефрост на всеки 30-40 мин. и 3 мин. след него е засмукал прилично количество сняг и готов за следващия дефрост.... Да се оправя! Аз съм си налял винце
Е блазе ви имате си сняг при нас пък си е есен.
Temperature
Low Temperature
6.8°C at 12:45
3.2°C at 21:10
Ами ние сняг виждаме за няколко дни в годината и повече му се радваме по телевизията.
И на мен ми се иска да го гледам по телевизията, ама вече 2 дни сме на код "оранжево" и не спира да вали. Вчера по половин час разривам колата на отиване и пак на връщане от работа. Мисля че към 40см. имаше вчера, понамаля но продължава да вали. Работата ми е близо и днес направо си тръгнах пеш и стигам 2 пъти по-бързо отколкото само разриването на колата. Температурата вчера към 18ч. - минус 6гр., днес сутринта към минус 6,5гр. Тази нощ не съм чул дефрост може да е имало 1 , 2.
Оня ден като беше близо до 0-лата и сняг яко, се скъса - през час. Общият брой на дефростите откакто е пуснат да топли са по-малко отколкото направи оня ден. - Условията си казват думата.