Добре казано. И ако се оправя сам може да започна да монтирам климатици :) Не ми е силата точно това... Дали няма да е по-добре ако извикам някоя друга фирма да свърши това?
Преглед за печат
Добре казано. И ако се оправя сам може да започна да монтирам климатици :) Не ми е силата точно това... Дали няма да е по-добре ако извикам някоя друга фирма да свърши това?
Нищо не разбрах - откъде се разбра че тези са от еко-клима, нито пък какво е описано за решаване на проблема.
jeliax, ако нивелирането беше достатъчно като умение, сами щяхме да си ги монтираме. Друга фирма, но ще е с/у заплащане, иначе така е най-добре.
dkolov, освен всичко друго, пробвай и с прочитане на темата. :)) Дано този нестандартен метод ти помогне да разбереш нещо.
Точка, че админа ще ни се скара от толкова спам.Цитат:
Първоначално публикувано от jeliax
ААА забравих да ви кажа как нивелираха... - с удари с чук в ъгъла на стойките при стоящо на тях външно тяло. И като стана въпрос за свясна фирма...може ли да ми препоръчате такава от Стара Загора?
Пробвай да сложиш тампони под външното тяло. При мен така се оправиха нещата. Успех! :Drinks:
Без смяна на компресор,няма да изчезне това вупкане,това е конвенционал.Малко грубо прозвуча,ама такова е моето мнение.Иначе викай ги да подложат където трябва,ако е зле нивелацията и да дигат капака,и квото могат да пооправят.
Според тях работи нормално,не виждали проблеми. Притиска външното тяло с ръце,ослушва го, след това брукна в джобовете и вика нормално е... и моят в къщи е така.Каза,че този звук идва от комресора. Хванах го за ръка и ходихме да обикаляме да слушаме други климатици как работят :god.Слушахме слушахме(по-точно аз слушах по-внимателно,той се ошумоляваше).. Е викам му : "такива звуци аз не чувам от тези климатици като моят"...Той :ми това е инверторен те работят така....Днес цял ден ми бучи, заболя ме главата. Лошото е,че е на 2 метъра от леглото и изолацията ми е нулева - нямам дограма ,а през тези панели мога да чуя как падат капките в кофата. Взех да се съмнявам дали в мен не е проблема. :081: Според вас нормално ли е да работи по този начин този климатик? "johny01" климатика е чисто нов или поне за такъв го купувам....А самият монтаж беше пълен фарс- поръчал съм си конверторния вариант,онези карат вътрешно тяло инвертор : ТРАГЕДИЯ. Просто незнам по какъв начин да ги накарат да сменят комресора. За тях щом работи и духа значи е ок. Нищо,че от влизането на вратата чувам звука. Чудя се откъде и колко струва тези устройства за замерване на звука да проверя това отговаря ли на техническите характеристики на модела.
Има такава програма за телефони симбиан инсталираш и мериш стига да имаш такъв телефон.
Чеки,чеки чеки да не е за нокия? Нещо ми се върти из главата като се рових из възможностите на моя телефон. Нокия 5130 дали ще стане? А случайно знаеш ли от къде мога да дръпна тази програмка?
Този климатик не спира ли да си почива, че и ти покрай него да си починеш от тормоза.
Колко време работи компресора и колко почива? Освен звука от всичко друго по климатика доволен ли си?
Всичко останало изглежда ок. Духа си стабилна топла струя. Топли добре. Днес му е първи ден. Включва, изключва, регулира си скоростта на вентилатора. Работи докато си достигне зададената температура, след което си я поддържа както трябва. Функциите на дистанционно ги тесвах, всичко е ок Не му пукат пластмасите на вътрешното тяло, не долявам звуци от преливане на фреон или нещо друго. Не мога да съм прецизен, ноо приблизитлно 2 мин почивка 5мин работа.
Трябва да я имам тази програма някъде в дисковете и ще ти я дам.
Симбиан не е програма,а операционна система.Все едно да кажеш,че Уиндоус или Линукс са програми.Цитат:
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
jeliax- Тя не се дърпа,а си идва с телефона,ако той е пригоден за това хардуерно.Това са т.нар.смартфони.5130 не е такъв. Такива са Е и N сериите.
Няма да ти сменят компресора,а и той ще работи дъъълги години.Свиквай или се разправяй с тях,да сменят външното.
Добре. Нормално ли по този начин да работи, кажете да ли не? Сега някои ако има същият климатик моля да сподели впечатленията си.