Нова съм във форума и предварително се извинявам ако не съм оцелила мястото където да попитам.
Скоро ни се роди син (днес е на 12 дни) спим в стая със западно изложение и сега в големите жеги е просто нетърпимо. Иска ми се да сложим климатик, но се страхувам да не сбъркам при избора. На този етап от това което разпитах съм се спряла на подов тип климатици. Надявам се, че при тях най-малко ще се усеща въздушната струя от спящите в стаята. Понеже сме от Пловдив вчера ходих до офиса на Булклима. http://www.bulclima.com/klimatici-i-...neral/aghf09la това е модела който би трябвало да ни свърши работа (надявам се, истината е че нищо не разбирам
) Мъжът ми междувременно е говорил с негов приятел който се занимава с монтаж на климатици и той горещо му е препоръчал същия тип климатип само че Daikin само че с разлика от 200-300 лв. в полза на Daikin. И сега съм в голямо недоумение какво да избера, надявам се някой от вас да успее да ми даде съвет.
Най-важното което ме интересува е да може да се спи докато климатика работии да не се усеща течението от спящия. Другото също важно е да бъда максимално безшумен.
Приемам всякакви съвети защото искам да реша въпроса максимално бързо. Надява се някой да се отзове!