Re:Климатици Fujitsu General - впечатления втора част
OFF
Цял ден съм у кума и лепим изолация на тавана. Нямам много време за тестове. Като имам време ще пиша повече.
OFF
Турбината винаги я държа на AUTO. Много рядко като лягам да спя в тази стая пускам тихия режим!
За клапите имах предвид че ги насочвам срещуположния долен ъгъл на стаята. Мисля, че така топлия въздух бяга най-далеч от вътрешното тяло.
Един рестарт като го исключиш от тока за минимум 20мин.
В това топло време ще има проблем, температурата на входящия въздух е 26 градуса, няма как да заработи компресора при настройка 24.
една интерсна реклама от Япония.............www.fujitsu-general.com/jp
Не знам трябва ли да изказваме мнения за липсващи на пазара модели, има ли смисъл, а и като чета тук - не видях почти никой да споменава 12LCC. То, не че има и какво да им се споменава де - повече от 3 години здрава експлоатация и никакви грижи по тях - 2 броя :bravo Отоплението в Габрово на среден западен тухлен апартамент 85 кв.м. без доп. изолация ми излиза около 300-400 лв на сезон. :Drinks:
LCC си е желязна машина, затова не се споменава. :Drinks:
то няма какво да се спомене около него ,вчера му измих саждите от външното тяло ,махнах нелепата пласмасова решетка че се каня отдавна да я махна и го качих на тампони ( на 5тата година :))) да е готов за следващата зима
Цитат:
Първоначално публикувано от Alexi
то няма какво да се спомене около него ,вчера му измих саждите от външното тяло ,махнах нелепата пласмасова решетка че се каня отдавна да я махна и го качих на тампони ( на 5тата година :))) да е готов за следващата зима
:god :god ехаа и една баня ако му удариш ...... :rolleyes:много го глезиш този климатик
То и мойто LDC е за къпане, че три зими събира сажди от една печка на 3 метра от него, ама ще го подкарвам с водоструйката лятото.
По -леко с водоструйката ,че може да му се намачкат ламелите на питата.
БУЛКЛИМА разчистват плазмите.09LDC е на цена 1245 лева.Който ще взема, да бърза - http://www.bulclima.com/promotion .
Цитат:
Първоначално публикувано от edi1
Еми трябва да разчистят склада ............... :Drinks:уж много добри ама нещо не вървят въпреки че и тази цена е висока за този много стар модел...
P.S това си е старото LCC с плазма..... :)
Не е съвсем така, има доста разлики между двата модела.Иначе разчистват за новите модели, от тази година вече не се прави LDC.Между другото и LGC също веме не се прави, издържа само 2 години.Цената в момента е перфектна за машината, не е висока.
И на по-ниски цени са били, без да са разчиствали :). Може още надолу.
И това сигурно ще стане след месец-два. :)