Re:Климатици Fujitsu General - впечатления втора част
КАК ДА СВАЛЯ КАПАКА НА 09 ЛГЦ ДА ПОЧИСТЯ ПИТАТА.ОТВИХ 2-ТА БОЛТА НО СЕ ДЪРЖИ ЗДРАВО ОЩЕ НЯКЪДЕ.ИМА ОЩЕ ЕДИН БОЛТ НО ПОД НЕГО Е КАПАЧЕТО ЗА ТОКОВЕТЕ А ТАМ НЕ МИ СЕ БАРА.БЛАГОДАРЯ.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1305701220[/time]_________________________________________________
някой ще помогне ли.
качете някоя снимка моля.
ЕИ ИМА ЛИ НЯКОЙ.СТОПЛИ СЕ И ВСИЧКИ ИЗЧЕЗНАХА.ВЕЧЕ 2 ДЕНА КЛИМАТИКА МИ ОТВОРЕН И ЧАКАМ НЯКОЙ ДА ПОМОГНЕ КАК ДА ПРОДЪЛЖА.НЯКОЙ ЩЕ СЕ СМИЛИ ЛИ.
Цитат:
Първоначално публикувано от mecha
КАК ДА СВАЛЯ КАПАКА НА 09 ЛГЦ ДА ПОЧИСТЯ ПИТАТА.ОТВИХ 2-ТА БОЛТА НО СЕ ДЪРЖИ ЗДРАВО ОЩЕ НЯКЪДЕ.ИМА ОЩЕ ЕДИН БОЛТ НО ПОД НЕГО Е КАПАЧЕТО ЗА ТОКОВЕТЕ А ТАМ НЕ МИ СЕ БАРА.БЛАГОДАРЯ.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1305701220[/time]_________________________________________________
някой ще помогне ли.
качете някоя снимка моля.
ЕИ ИМА ЛИ НЯКОЙ.СТОПЛИ СЕ И ВСИЧКИ ИЗЧЕЗНАХА.ВЕЧЕ 2 ДЕНА КЛИМАТИКА МИ ОТВОРЕН И ЧАКАМ НЯКОЙ ДА ПОМОГНЕ КАК ДА ПРОДЪЛЖА.НЯКОЙ ЩЕ СЕ СМИЛИ ЛИ.
Снимките са на старата LCC сериая.
https://forum.setcombg.com/index.php...33657.602.html
Ако не ме лъже паметта, LGC-то се отваря по същия начин :)
След като отвиеш 3-те болчета имаш общо 5 щипки 3 в горния край (ляво ,дясно и по средата) които трябва леко да надигнеш с отверка другите две са ти в предния край и се виждат, но първо трябва да освободиш тези отгоре.
благодаря.ще пробвам тези дни само да не стане нещо.
ама то май цялата кутия ще излезе.токовете не се барат нали.те остават там.
а тия лампички после лесно ли се наместват като се сглобява.
Само пластмасовия кожух трябва да излезе.
токове не се барат ама не забравяй да го изключиш от контакта като почнеш да го отваряш че да не си поредния самоук майстор ударен от ток ...
оф цял час се мъча.горе средната щипка откопчах ама двете крайните ми дават мн зор.страх ме е да не счупя не=о.незнам ама май ще се откажа.някой с по добра техника.
Ако те е шубе, че ще направиш пакост, можеш да измиеш питката и без да сваляш тази пласмаса. Аз като ги върша такива, разглобявам само докато се чувствам сигурен.
откопчах горните ама сегатези предните как се вадят..
Понякога просто трябва да дръпнеш малко по-силно... Все пак, внимавай и спазвай посоката.
стана.оффф.мерси на всички.след 9-та ще изчистя и 12=та.лека вечер.
Кое е по добро.меглио или нашето А1.Задната 4аст на питата можели да се почисти някак си при свален корпус,че се вижда че е мръсна но нямам достъп.Виждам го с огледало.и последно като напръскам цялата пита всичко в тавата ли се стича или потича и по стените,Благодаря.
А по принцип едно мелио ще ми стигне ли за 1 климатик или колко.
Мерси.
Меглио е по-добро,всичко се изтича в тавичката но когато пръскаш внимавай да не прелее по-бавничко :wink: Успех !
Здравейте!
Предстои ми закупуване на климатик, спрял съм се на този http://www.bulclima.com/klimatici-i-...eral/asha07lgc - мисля, че за 16кв.м. стая ще върши перфектна работа, още повече когато ще се ползва предимно за охлаждане. Въпросът ми е, добър ли е климатика като цяло, японски, тайландски или китайски е, и дали има разлика между Fujitsu, Fujitsu General, Fuji Electric, защото съм го виждал и във трите варианта, но моделите и като цяло вътрешното тяло + характеристиките са едни и същи, и ако има значение - кой е най-добър от 3те? :)
Поздрави!
Няма значение кой. Китайски са.