Здравейте,
досега само съм разглеждал различните теми във форума, но дойде време да пиша по конкретен проблем.
Имам един Fujitsu на 110 волта купуван втора ръка преди 3 години, от вчера климатика не духа топло, излиза лека струя хладен въздух и бутоните power и timer мигат. Power мига 5 пъти и спира, а timer мига постоянно. В интернет намерих някакви упътвания където пише, че на Fujitsu тази грешка била Communication signal error, но си нямам на идея какво значи това. Външното тяло тръгва да върти и спира след 10-15 сек.
Обаждах се по разни сервизи, но оттам ми казват, че ще дойдат след 10 дена, а един искаше 50 лв. само да дойде ...
Може ли да ме посъветвате какво да правя и грешката кофти ли е?

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  . Никакви светодиоди не видях да мигат, модела е доста стар сега като се разтърсих в нета - Fujitsu AS22EPB-W.
. Никакви светодиоди не видях да мигат, модела е доста стар сега като се разтърсих в нета - Fujitsu AS22EPB-W. 
  Първоначално публикувано от diksanal
 Първоначално публикувано от diksanal   

Ми жули бе, Велев, че ей сега ше дойде пролетта. Жътвата започна вече при колегите, както виждаш
 Ми жули бе, Велев, че ей сега ше дойде пролетта. Жътвата започна вече при колегите, както виждаш