2 дена няма да ме има, дали да спра климатика или да го оставя да работи? Ако го оставя да работи на колко градуса да го оставя? С Fujitsu Nocria съм.
2 дена няма да ме има, дали да спра климатика или да го оставя да работи? Ако го оставя да работи на колко градуса да го оставя? С Fujitsu Nocria съм.
Kasap, da те питам, като градски, ти сега, в това топлото, държиш ли Саниотата включени 24/7 или гасиш когато те няма през деня ? Те към 170 W мин. консумация имаха, нали така ?
Митцу-то много ме дразни, като почне он-оф, ама много на често го прави, надува до 600 W консумация и изключи, след 5 мин - пак и така до безкрай. Минимума - 300 W.За това- ДРЪП от контакта и като се прибера тогава пускам и чакам да стопли 2 часа, като постепенно вдигам градусите ...
Здравейте и от мен!
Аз съм с две Дженерала 9-ки плазми и едно Фуджи 12-ка плазма. Да ги спирам ли сега през топлото или Дръп изключване и като се прибера от бач включване
Изключване от дистанционното да, но не и от контакта, ако искате после като се приберете веднага да тръгнат. Има подгряване на компресора на което му трябват няколко часа леко да го стопли.
Аз в по топлите дни го спирам от ДУ сутрин като излеза от вкъщи и го пускам чак вечер като увеличавам градусите постепенно (незнам дали е правилно) иначе тоз панасоник(12мке-3) му се влючват патрол сензора и ион-а дори когато е изключен.
А,като цяло,доволен ли си от него?Защото го имам от скоро и още нямам особени впечатления!Първоначално публикувано от antovasilev
Имам 2 трафа в къщи, знам, че това са някакви стотинки на месец, но ме дразни, че климата я пускам за няколко часа вечер, а трафовете папкат нон-стоп. Превърнало се е в навик за мен, да ги дърпам от контакта всяка нощ, докато не се застуди и не започнат да работят и машините постоянно.
Ами за сега да , тъи като и аз го имам от доста скоро (месец-два) , та ще видим по-нататък като паднат температурите .
Хе, Калчеф! И ти ли си от Банкя?Първоначално публикувано от kalcheff1
Хич не е топло -4о/10оС. 24/7 си ги държа и по 3kWh на денонощие лапат ненаситниците. Ма така е, като нямам изолация.
Касап, и аз няма изобация но съм среден панелен апартамент. Отдолу имам съседи, които се топлят на дърва . Но и мойте хайванчета папкат около 3-4 киловата на денонощие. Аз съм от доста скоро с клими де. но до 10-ина дена ще сложа яка каменна вата и ще видя разликата. дан о си заслужава
Ми к'ви са тия снимки в темата за животните, дето си нащракал всички кучи марки във Вн. Даже днес щях да публикувам една и гледам, че и за нея си ме изпреварил.Първоначално публикувано от Kasap
Не бе, там само за да снимам климатици ходяПървоначално публикувано от kalcheff1