Тази сутрин тъкмо излизах от вкъщи и климатика ми (Fujitsu Nocria) почна да се размразява. Като излязох вън забелязах, че тече много вода сигурно при едно размразяване тече около 1 кофа вода. Нормално ли е това?
Тази сутрин тъкмо излизах от вкъщи и климатика ми (Fujitsu Nocria) почна да се размразява. Като излязох вън забелязах, че тече много вода сигурно при едно размразяване тече около 1 кофа вода. Нормално ли е това?
Имам следната фактическа обстановка: Притежавам климатик Fujitsu AS-E25T-W. Вчера климатика спря да работи. Когато е включен премигват двата индикатора на вътрешното тяло зеления и оранжевия. Свързах се с фирмата от която е закупен, но поради голямата им натовареност ми препоръчаха да си помогна сам, като полея с топла вода задната решетка на външното тяло, за да сваля натрупания лед. Така и направих. Рестартирах климатика и той тръгна. Работи около 5 часа и снощи спре отново. Няма натрупан лед, но въпреки това когато се включи климатика светва зеления индикатор за включен климатик(така около 3-4 минути) в момента когато трябва да започне на топли започват отново да премигват зеления и оранжевия индикатор. Помогнете. Кажете според Вас какъв е проблема и как следва да се реши. Благодаря предварително.
В колко теми смяташ да пуснеш това запитване?
кой индикатор колко пъти мига? примерно operation 5 пъти , timer 7 спират за малко и пак... или единия мига постоянно а другия 7 пъти и спира за малко ???
TIMBERLAKE
Това е машина на 100v.. Няма гаранция, че кодовете за грешки са същите като при 220v.
Днес температурите са положителни и след рестарт на климатика успя да заработи Благодаря, че се отзовахте все пак! Съжалявам, че пуснах запитването в няколко теми, но исках да събера повече мнения.
Имам следното питане: На колко градуса трябва да е настроен климатика при температури под -15 градуса за да работи по-ефективно и да не замръзва?