Електромера също...Първоначално публикувано от bobovo
Шума не идва от вентилатора.. Не ми се захващат безсмислени спорове....
Електромера също...Първоначално публикувано от bobovo
Шума не идва от вентилатора.. Не ми се захващат безсмислени спорове....
Хайде стига сте се оплаквали за тези пари в България толкова!Ако искате нещо добро в тая държава трябва да плащате повечко и пак не е мн сигорно...
bobovo
Това не е шум от перка.
TIMBERLAKE
Радвай се че не съм ти съсед
Усилете звука и си налейте...
https://www.youtube.com/watch?v=MedyKo6hRfA
Хм ако си сигорен че нямаш лед в тавата и при компресора този звук не ми харесва нещо компресора е калпав....или упира нещо някъде в компресорното отделение.Иначе да се похвала та да ви хване малко яд :D аз комшиии кажи речи нямам двора е голям далечко са а пък съм и с термопомпа вода-вода и то подово(топличко ми е) , в мазата е системата шумове не чувам спя спокойно :D
То и аз нямам съседи, поне не наблизо. Моя двор също не е никак малък, но както и да е....
Сигурен съм, че няма лед. Отварях го докато работи. Подпирах кривих, подлагах.......... какво ли не. Подскача тоя компресор вътре и това е. Няма оправия!
пп Клипа е правен миналата зима. Практически климатика беше нов. Тръбния път е около 5м. а стаята е 152
Jackas на колко градуса беше нагласен и каква беше външната температура?Моите топлят къде по големи помещения от твоите 15м2 и единствено такъв шум съм чул само на -7гр. като го качих от 20гр. на 25гр. ,но то е нормално нали този компресор трябва да се развърти за да вкара топло.Бе няма какво да спорим за цената са си супер и може да разчиташ на тях че зимата ще ти е топло.
Че са шумни от време на време - шумни са , ама поне топлят за по-добри повече $$$. Ама по-добрата новина е, че зимата леко си събира багажа и отлита към вечните ловни полета за тоя сезон. Моите "зверове" се доказаха при -18 доста добре.
Ето го моя при външна темп. +1 гр. и настроен вътре на 22гр. с консумация на час 340w.Страничният шум е от автомобилите. Напълно безшумен като застанеш пред него.Утре ще ви снимам и Fujitsu-то.
https://www.youtube.com/watch?v=YiRG2vZPevA#
При такава t. и моя не се чува. Въпроса е какво става при -10
Моя днес вентилатора въртеше доста слабо а ония дини в студа вееше като самолет.
Литнаха тая зима барабар с дуварите.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
bobovo откъде да знае, там в Петрич нямат подобни студовеПървоначално публикувано от Jackas
Подобен проблем имах и аз, но в големите студове, и именно настроен на 20 градуса, имах чувството, че трактор е влезнал в къщата... При намаляне на температурата, звука изчезваше.Първоначално публикувано от Desi1234