Първоначално публикувано от
Desi1234 Става въпрос за ASYA09LGC, шумът прилича по-скоро на виене и бучене, по подовете дори се усеща вибрация, много е неприятно. Когато е на по-високи градуси, в ТИХ РЕЖИМ все едно си на боен самолет от Втората Световна война, а при намаляване на градусите сякаш самолета е свален. Шумът се появява по всяко време когато работи външното тяло, може би когато е на 16-19 градуса е по слабо, мисля че добре съм размразила тавичката. Тампоните на този ги монтираха вчера, а на АSYB 12 LDC ги сложиха още преди 2-ве години, когато купих и двата, шумът който издаваше АSYB 12 LDC е коренно различен от този но мисля че в момента не мога да го опиша, но след като му сложиха тампоните всичко се оправи. Този климатик ASYA09LGC тези две години почти не е ползван, пак се чуваше шум но не такъв. Сега имам бебе и го ползвам интензивно т.е не се спира. Не мога да си позволя да спирам климатика т к. е много студено, нямам представа как падат градусите.
Обадих се на фирмата - най рано в петък ще дойдат, но аз ги чаках до вчера от 5 дни така че не се надявам да дойдат когато са казали. Незнам дали е важно но да отбележа че горната част на външното тяло на климатика се намира на долната част на вътрешното тяло т.е дължината на тръбата увита с бяло тиксо е 50 см., другия не е монтиран така.
В момента чета линка от Rick.