Въпроса ми е има ли Fudjitsu климатик произведен в Япония? Ако може някой да ми даде линк с информация ще съм много благодарен че баса е сериозен.
Въпроса ми е има ли Fudjitsu климатик произведен в Япония? Ако може някой да ми даде линк с информация ще съм много благодарен че баса е сериозен.
Има да в къщи имам едни модел конвенционален на 407с които пише маде ин жапан на някои от частите му пише същу жапан с игорял мотор на турбината е неможах да намеря същия и седи сега 17 ска маи беше с огромно външно тяло
А този как може да се провери къде е произведен - :FUJITSU AWYZ - 18LB NOCRIA ?Първоначално публикувано от Aleksandars
Защото тук вижте какво пише - http://klimatici.biz/%D0%BA%D0%BB%D0...-in-japan.html
Базата за разработване и тестване на новите модели на Фуджитсу е в Кавасаки Япония, а всичките им модели климатици от домашни до промишлени се произвеждат в Китай и Тайланд. Това го пише в сайта им.
loszetas ,то Нокрията за японския пазар се прави в Китай,а ти искаш за нашия пазар да ги правят в Япония?!Бочаров както казваше-''Да,ама не''.
ето ти снимка на китайска нокрия:
Немога да разбера защо я дъвчите тая тема нон стоп има ли значение кое къде се прави важно е да работи и да не създава ядове.Старите модели като ги правеха в Япония бяха здрави щото не се пестеше материал(те и старите китайски си бачкат) а сега ако ще и в дубай да ги правят все тая всеки пести пазара стана труден и т.н. и т.н.
TIMBERLAKE, Проблема е, че вносителите лъжат клиентите масово, че машините са японски. Което пък създава конфликти с нашите клиенти, защото искаме те да знаят истината. И какво се получава, обажда се клиент и пита за дадена машина къде е произведена. Казваме му, след час се обажда и казва ами няма да я взма от вас, защото се обадих при вносителя и той каза, че техните са японски ....
Преди се криеше информация сега вече всичко се знае с този интернет... такива лъжи са просто излишни а и фирма която лъже стига до положението на E*O *lima :D
... Ами цитирам ти факт отпреди няколко дни. Казвам на клиента, но ние взимаме машините от съшите вносители. Как така техните са японски а нашите китайски?
Ще дам пример с колега който онзи ден е загубил клиент защото е казал истината че Хитчито е произведено в Китай и човека без дори да каже нещо си излезнал.
За да продадеш стоката трябва да кажеш на клиента точно това което иска да чуе, така е в България. Японски ли е - да разбира се, става ли за моето помещение - точно като за него е, и т. н. Напоследък се наслушах на какво ли не. Затова разчитам на приятелите и мнението на всички Вас тук, за да не купя без да се усетя оригинален Японски HAIER