На мен ми харесва дизайна пък и пластмасите са доста по-качествени и по-дебели.Според мен този модел е направен от много добри материали.
На мен ми харесва дизайна пък и пластмасите са доста по-качествени и по-дебели.Според мен този модел е направен от много добри материали.
Искрено се надявам да е така...
Дано и пълнежа да е читав.
хм... интересно... не знам защо ме влече към новия модел...
Ами пробваи го тъкмо ще знаем как еВ интерес на истината не топлещо фуджицу маи няма ...
...дали ще трака зимата като LEC...?
Аз тракащо Fujitsu,FUJI и General не съм виждал.Че са малко по шумни външните тела от към обороти на компресора съм съгласен .но и това е само при първоначално пускане на климатика докато темперира помещението после си работи напълно нормално /тихо/.
Днес отидох да взимам LM серията... започнаха да ме навиват да взимам Sharp JR Климатик Sharp AY/AE-XPC12JR ... въпреки 5 годишната пъна гаранция за Шарпа и йонния генератор за пречистване на въздуха...не разбрах само коя година е излезнал този модел... и мислене...отновоВзех Фужитсуто... казаха ми, че до утре мога да размисля... :D
Вчера монтирахме първите от тази серия 12-ки вътрешното доста по-добре е изпипано от към вътрешни и външни клапи пластмасите са доста по качествени!Външното си е с двоен топлообменник стори ми се и по-безшумно , но нямах време да го отварям да вида компресора и електрониката.
Здравейте! Предложиха ни го и аз и майка ми се колебаем дали да го вземем. Ние сме две жени и в магазина могат да си ни излтжат както си искат, тъй като нищо не разбираме. Та се разрових и попаднах на този форум. Какъв съвет ще дадете?
Христинка Серафимова, за какво помещение Ви е необходима тази машина?
Ами стаята е малка, около 12 кв. Но към кухнята нямаме врата и така става ок.20 кв.
Благодаря за бързия отговор. Няма да се колебаем, а ще го вземем.