за 1300 лв се намира 9LD ,аз не бих чакал тоя куц модел LM да излезе с такова нетърпение ..
за 1300 лв се намира 9LD ,аз не бих чакал тоя куц модел LM да излезе с такова нетърпение ..
Аз пък очаквам скоро да видя на живо тази "совалка"...
Nocria.jpg
не ми е много ясна идеята на тия турбинки отстрани .. може би да отвеят покривкатаза съжаление моделите на 220 волта на фуджитсу са в каменната ера като показатели ..
към тоя сигурно вървят и колани за да се закопчаваш за канапето че определено ще има турболенция с тия 3 перки...
Вече LM е на пазара... на цената на LE серията е. Продавачите твърдят, че са с двойно роторни компресори, по-качествена пластмаса и изработка и подобрени I-pam и V-pam управления. Благодарение на компресорите вече вибрациите са значително намалени както и шума.
Този пост е редактиран от pironkov1; 03-05-13 в 16:04.
Тези продавачи които твърдят това, мога да те уверя,че те лъжат...Модела е с DC Rotary compressor, но не twin.
е не даже на официалните страници на марките го пише... или вие се бъркате или те плачат за съд...
:rolleyes:
Fujitsu LM.jpg
14-ката им е по-лека от моите General-fudjitsu/Fuji electric 12 LD/C ...
Пише го за моделите от 2000 нагоре...Определено не бъркаме....
Untitled.jpg
като им гледам параметрите под -10° 14ката ще го изям с парцалите с FH25![]()
под 0 има как да се мери но разликите са общо взето минимални с определени изключения.
отвори сайта на евровент и погледни какво пише там за машината.
ако излезе сервизното ще е весело - 7та и девятката са с еднакви , виж им копа само - ако работи под 0 ще е чудо. до 10 макс 12 м2 стая може да се сложи и то ако е на юг. и пак може да те подведе.