В крайна сметка, преди 3 дни сложих две 12-ки LUCA Точно преди да падне снега, аз вече се бях подготвил!!! Първи впечатления - греят зверски, малко силно духат в началото, но не е болка са умиране, нормални дефрости, сравнително тих режим на външното и перфектен на вътрешното тяло, невероятен дизайн Двата греят общо 50 кв.! Засега съм супер доволен, надявам се да е така и за в бъдеще! Благодаря на всички, които помогнаха с насоки и съвети при избора ми!!!
Ха да са ти честити и безотказно да ти служат и зиме и лете
Честито!!! Да си ги ползваш със здраве.
Споделете как се държаха в студовете, през колко време дефростваха, дефроста колко продължава ?
Тази зима използвах 09LMCA в стая 12,5 метра кв.Много добре топли.Консумацията на ток е също добра,очаквах по-висока.Наистина в началото доста духат.
Ако имате впечатления, споделете ASHG09LUC дали става за нещо
Колебая се дали да взема 2 бройки от него или 2 бройки MHI 20ZM-S. Стаите са по 15m2, юг, една външна стена с 2-3 m3 прозорци, тухла, 3-ен стъклопакет PVC.
Няма да взимам в близките месеци. Засега просто избирам модел. Трябват ми тихи машини, както и да са с възможно най-компактните вътрешни тела. Да стават и за отопление, и за охлаждане.
Благодаря!
Този пост е редактиран от babati; 18-05-16 в 17:21.
Вземи по 1 от всеки, тъкмо да имаш с какво да се занимаваш през зимните месеци и да сравняваш работата им. Иначе и двата са читави, въпрос на личен избор и предпочитания. Преориентирай се обаче към 25ZM-S.
Добре завърнал се babati.
Доста време липсваше
Мицубишитата ще свършат работа.И 20-ките ще свършат работа.
----------------------------------------------------------------------
КИ-Ю той бабати знае много добре какво точно да си купи, ама само "малко" се прави на ударен
Много ми харесва компактното вътрешно тяло на LUC. Дълбочината е само 18.5 см. Може и да се бръкна за 12LUC, живот и здраве.
Интересно ми беше да чуя мнение на реален ползвател. Не ми хареса това по-горе: "...малко силно духат в началото, но не е болка са умиране".
Също ми е интересно как са разскрежаването, качеството на пластмасите, сглобката и дали се раздрънква климатикът.
Наздраве :D
Този пост е редактиран от babati; 18-05-16 в 23:37.
И на мен ми харесва дизайна на Фуджитцу, но аз бих взел МХИ. Нямам климатик Фуджитсу, но от тези, които имам от МХИ съм най-доволен. Особено за спалня.
Баба и на мен ми харесва дизайна на вътрешно та и на външното тяло на фуджицу, обаче е вярно, че в началото и след дефрост зимата се "раздухват" на степен близка до максималната.
На мен това раздухване не ми пречи в спалнята вече 7-ма година, но доста други хора ги буди и дразни и отделно външните тела на фуджицата са "маленки" ...
Досега само автомобил и офис мебели съм си закупил заради дизайна.Е, автомобила и защото е италиански ...