Някой има ли тази машина - Климатик Fujitsu General ASHG12LMCA/AOHG12LMCA 2013 ? Мнения и впечатления?![]()
Някой има ли тази машина - Климатик Fujitsu General ASHG12LMCA/AOHG12LMCA 2013 ? Мнения и впечатления?![]()
Този пост е редактиран от justify; 24-07-13 в 15:56. Причина: непозволена реклама-линк към фирма с посочено име в поста
Скоро един колега каза, че е монтирал 12-ица от новата серия.Телата били тихи, вътрешното с добра конструкция и хубави клапи.
Здравей те,преди един месец ми монтираха 09,от този модел-тих,с две клапи,Доволен съм!
Да пишете зимата как са и дали са тихи, защото лятото почти всички климатици са тихи.Шумни стават зимата.
Здравейте. Отдавна съм във форума, но така и така не мога да си спомня старите данни та наново... Форумът за климатиците го следя постоянно повече от година. От три дни имам монтиран този модел, но за момента не мога да кажа кой знае какви впечатления било то положителни или отрицателни. Като първи впечатления, както се писа и тука външното тяло е видимо по-малко от подобни модели та ще го видим зимата. Външно тихо на студено за момента, вътрешното няма пукания, скърцания и т.н. На макс вентилатор е относително шумно останалите са ми ОК. Двуомих се между този модел и PPA, но накрая взех това. Цената е 1350лв. тотал. Вътрешното тяло не съм го гледал по спецификации какъв му е дебита на въздух, но на макс вентилатор се усеща на 5м. (чак в салона) доста силно като струя. Поръчал съм и електромерче от Конрад та зимата ще споделяме и разходи и впечатления. Дано да са положителни![]()
При работа на охлаждане вентилатора/включен на авто/се усеща само в началния момент.
Въпроса е като е толкова нов и неизпитан зимата, дали да му се доверя?![]()
Новия модел LMCA е и със pam контрол и според мен няма да има проблеми с него.
Подкрепям мнението на колегата
VeleV.Klima.
На мен лично вътрешното тяло много ми харесва:
Този пост е редактиран от bobovo; 26-07-13 в 00:11.
Малко го докарва на вид като FH на МЕ, с тези ръбести форми.А клапите наистина са големи, вероятно потока се управлява добре.
Добре е моделчето.Нямам търпение да го тестваме като застудее.
мда краднали са малко дизайнец![]()
Здравейте. Насочил съм се към два модела климатици, но тъй като и двата са модел 2013 не можах да намеря много мнения, даже за едния никакви.
Това са климатиците на които съм се спрял:
Климатик GENERAL Fujitsu ASHG12LMCA нов инвертор 2013г
LG D12AK.NSB/S12AK.UL2 :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria
Ще съм благодарен ако кажете какво мислите за моделите. Плюсове и минуси. Едният е с 5 години гаранция и тн.
Мерси предварително![]()
5-годишната гаранция отсвирва всичко останало.
bojidar_n вижте https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D1...%B8%D0%BA.html
Иначе в този ценови диапазон им и по-успешни климатици.