От десетина дена Булклима вдигна цените на LT и LUCA серията с около 500 лева.Някой има ли идея какво се случва?
От десетина дена Булклима вдигна цените на LT и LUCA серията с около 500 лева.Някой има ли идея какво се случва?
Или пък пазаруват нещо в долари, а долара май се вдигна трайно.
Китай работи с долари. Не им изнася да направят юана валута за международни разплащания, за да не си загубят валутните резерви (доларът би станал няколко стотинки, а те имат много от тях, все още неинвестирани).
това за Генерал .. все още се намират Фуджицу на старите цени след като вдигнат и тях могат спокойно да си ги прибират за китай
Нормално е, доларът се вдигна много, и трите марки ще вдигнат цените.
Ми... то логиката вече е - така и така не продаваме, що пък да не-продаваме по-скъпо.
Ами не е, въпросът ми беше насочен към теорията, че цените се вдигали, защото нищо не продават. Защо тогава Дайкин свалят цените, при положение, че нищо не продават?
Ми те затова не продават. Направиха си маркетингово харакири преди две години, въпреки че продаваха Шкода за Мерцедес и лумпените си умираха от кеф да пазаруват. Сега като им се сринаха продажбите, какво какво... още ли да си вдигат цените? И да продават Дачия за Бентли... Добре, че са Булклима да им налеят малко вода в мелничката. Ма какво толкова, Тушиба и Мицу също са си марки. А пък и Самсуняк са хора...![]()