Инверторен климатик Fuji Electric RSG-12LMCA
Здравейте, мнение за този климатик - качество и т.н.? Ще се ползва предимно за охлаждане в тухлен апартамент на 5ти етаж (отгоре са тавански стаи) с южно изложение. Стаята където ще е монтиран е хол 12кв, всички външни стени в апартамента са с конструкция картон и вата.
Отговор: Инверторен климатик Fuji Electric RSG-12LMCA
Цитат:
Първоначално публикувано от
ivslo
Здравейте, мнение за този климатик - качество и т.н.? Ще се ползва предимно за охлаждане в тухлен апартамент на 5ти етаж (отгоре са тавански стаи) с южно изложение. Стаята където ще е монтиран е хол 12кв, всички външни стени в апартамента са с конструкция картон и вата.
Fujitsu General ASHG12LMCA/AOHG12LMCA 2013
Мнение за General ASHG09LMCA
ASHG12LMCA постоянно пукане?
Вътрешно тяло General ASHG 12 LMCA
Проблем с GENERAL ASHG12LМCA
Шум при General Fudjittsu ASHG12LMCA
ASHG09LUCA или ASHG09LMCA?
Четенето е полезно занимание.
Цитат:
Първоначално публикувано от
ivslo
Мисля че не е нужно да е 12ка 9ка е достатъчен за тази стая. Климатика за помещения като дневна хол е идеален избор и топли много. 90% от монтажите ни са от този модел.
Ще работи като двигател на боинг при кацане, с включен реверс. Една 18-ка или 24-ка ще го имитира малко по-добре в стайчето :BigGrin
Модела 12LMCA си е идеален за парите си.Толкова много съм сложил и един не се е оплакал.Имам го и аз и лоша дума не мога да кажа.
Гледам прилични данни му дават ,но 8,5 кг вътрешно и 26 кг. външно ,нещо много малко ми се виждат дори и за прилична 9 ка.Не че за стая от 12 кв има значение,но все пак.Dodo,дебита между 9 ка и 12 ка,от един и същ модел обикновенно е с разлика от 1 дб в шума ,така че дали 9 или 12 LMCA ,все ще прави течение в 12 кв,ако не е на тих режим.
Слагай 12-ката и си отваряй вратата към коридора. Разликата в цената е 10лв . Не си заслужава да се коментира.
Благодаря за коментарите. Климатика е монтиран вече ; )