Отговор: Fujitsu ASYG09LUCA
Бил е японски.......някога.
Добро е климатичето и ще ви върши работа.
Това не е толкова за икономия, колкото за максимално точна стайна Т.
Имам 9ка LT серията и мисля, че разликата в софтуера не е голяма. Та при мен авто-вентилатора е доста адекватен и така си подбира оборотите, че каквото му е зададено такова е и измерено след това. Според мен ще се справи в това помещение, щом има и добра дограма и те топлят и съседите няма да имаш ядове.
Случвало се е да върти и много тихо, но аз имам топлозагуби и си върти, но не създава течения.
Дъщеря ми имат 12 и 9 LUCA. В панелка,неизолирана и на последен етаж нямат прооблем с отоплението/ имат и бебе/.На авт.вент. си падат оборотите и не го усещаш.На тих вентилатор го слагат за през нощта. За икономичност не сме засичали,но сметките за ток с климите, бойлер,пералня=сушилня и всичко останало-150лв.
Здравейте отново. Климатика вече е при мен. Остава само да застудее, че в стаята е 22*. Ще имам питане за още 1 климатик, ама видях, че има специална тема за това, Благодаря ви за помощта.
Първи впечатления. Не съм особено доволен от машината. Температурата е почти идеална, за сега. Само, че работи като конвекционален. Вдига до 600w, 350w, 250w и почивка. Е бяс ме хваща. Вярно, че не е студено, ама баси инвертора скапан. Да бях взел 7000btu, поне имаше някаква вероятност да работи, като инвертор. До сега не съм се топлил на клима, и не съм много запознат, но следващите два няма да са от този клас и най-вероятно марка.
zliqiliq, 250 W е каталожния минимум на модела. Какво повече очаквате от него?
Да ти продам моя ,той почти не изключва :thumbup