Всички чакаме колегата iiiii81, да открие виновника.
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Всички чакаме колегата iiiii81, да открие виновника.
Няма такава вероятност,колега,живея сам
- - - - - - - - - -
Със сигурност не съм го направил по грешка докато съм го чистил преди това и със сигурност не го е направил друг вместо мен,защото живея сам(идва ми на гости приятелката ми ,но никога не остава сама),пък и я питах.Най притеснителното за мен е че виждам следи от стопено,въпреки ,че маистора казва ,че няма от какво да се стопи там.Сега временно докато доиде новия филтър,мисля да пришия чорапогашник на мястото на дупката
Не прави глупости, да не стане по-голяма беля!
Колко време му е доставката на този филтър? За 10-тина дни нищо няма да му стане на климатика.
Кой знае откога е така... А и не живееш в пустинята, предполагам?
Моделът да има плазма/йонизатор? Под черната пластмаса да не би да има нещо такова? Това би могло да обясни разтапянето.
Днес проверих колко струва филтъра - около 50 лв за този модел и ще го доставят 20ти януари.Та ето какво направих ,намерих от един сервиз подобен филтър от Фуджицу,само,че не стана за много малко ,изрязах доста прецизно и временно ще съм такаСтана перфектно , с копринен конец .Ще го наблюдавам по често , дано не се повтаря,нямам си идея от какво така стана.Единственото ми обяснение е ,че последно го чистих лятото ,защото не го ползвах много преди да застудее,та е възможно тогава да съм го облял с много вряла вода от слънчевия панел(а тя е найстина мн. вряла) и да се е размекнал сериозно,друго обяснение нямам.Не съм слагал никакви ароматизатори
Не си харчи излишно 50-те лева, добре си го направил, ползвай ушития.
Вземи part number на филтъра или търси сервизно за модела!
После потърси part number в Internet. Този филтър да не е златен!
Потвърждавам. От Атина поръчах два филтъра за почти 20 годишно хитачи RAS-25CNH2, само да 40 евра. Със сигурност в Белия свят цената на този филтър за фуджицу е под 20 евра!
Ще ползвам темата на колегата да попитам отново за филтрите,но за другите два: Ябълков катехинов и Йонизиращ филтър,мога ли от някъде да си закупя оригинални,защото след като се изхабят,какво правим?Става въпрос за General Fujitsu LUC.
От където си закупил климатика, но няма да ти хареса цената.![]()
Може да се направи филтър за пречистване с активен въглен. Продават се големи парчета за абсорбатори, които са без аспирация а само въртят вътрешния въздух. Изрязва се малки парчета за климатика и готово. Върши доста добра работа
И аз така си мислех,затова ще си карам на самоделни.Просто някак ме дразнеше да попитам от доста време и така.Виж покрай Коледа стават чудеса и да са ги пуснали за без пари
mystikalrs - Аз и така правя,но все пак да видя,какво ще кажете за оригиналните.
Колега гледам,че си от Раковски като ти изветреят сегашните пиши ми на лично да ти подаря едни,редовно минавам през твоя град.