Във всяка тема едно и също, как някой се е прецакал, като не си е купил Хитачи. Всички разбрахме, че това е върха на климатиците и че правят само по един контролен дефрост годишно.
Във всяка тема едно и също, как някой се е прецакал, като не си е купил Хитачи. Всички разбрахме, че това е върха на климатиците и че правят само по един контролен дефрост годишно.
И аз не разбирам това постоянно мерене на климатици във форума.
Все пак говорим за машини за по 1200-1300 лв. Толкова струват телефоните на децата вече в днешно време.
Досега не съм видял някой да твърди, че е перфектния климатик.
Е при тебе няма как да стане.
Софтуерен недостатък
При други марки хората са си го написали в софтуера и машините им работят та се незабелязват (и отвътре и отвън)
@dimitrin6405,
Последният дефрост тази сутрин към 7 часа при външна температура - 4 и страхотна мъгла - 8 минути до пълно тръгване на климатика.
Според мен при температури под 0-та в комбинация с мъгли 12 кмта ще увисне, ако е монтиран в 25 квадрата. Просто не вярвам машина с толкова орязан хардуер да устиска на мъглите. До сега не бях виждал климатик с 20 ватов вентилатор отвън. Но явно икономиите от мащаба и намаляването на производствените разходи си казват думата.
При режим отопление на практика външният вентилатор играе ролята на нагревател на външното тяло.
Ами аз го имам в 26 кв. От няколко дни температурите са под 0 и мъглата (мръсотията) в София е брутална. Засега си върши работата без проблеми.
lmca е с подобен хардуер. Доколкото съм, чел, мнозинството са доволни.
Ще пиша, ако стане нещо.
KMTA или LMCA
Кой е по-добрият вариант?
- - - - - - - - - -
Моля ви спешен отговор.след 2,3 дена ще си купя KMTA 1200 или LMCA 1200. Толкова неща сте писали много съм доволен от LMCA ,но искам нешо ново ако KMTA е с подобен хардуер направо я взимам
Стаята е южен отвътре/отвън е с изолация 13 кв.
Този пост е редактиран от Devcrybg; 29-11-20 в 15:38.