Аа, така разбирам.
Тея влагомери ги изхвърли, и си купи истински - по 15-20лв са.
Аа, така разбирам.
Тея влагомери ги изхвърли, и си купи истински - по 15-20лв са.
Механични хигрометри - Микросис Ко EООД,
не са върха на сладоледа, но....
Това с конски косъм ли е щом е механичен. За около 25 лв мога да си поръчам от алито sonoff th16 с темп и влагомер и ще може да ми ги записва пак като тренд в приложението
Screenshot_20190213-215241.jpgScreenshot_20190213-215306.jpg
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Последно доволни ли сте от модела KMTA?
Дефрости, шум?
Благодаря
Изпратено от моят SM-A600FN с помощта на Tapatalk
Здравейте , според мен това често сменяне на модели не води до нищо добро ,все по-малко количество фреон все по-малки топлообменници и все по-малко мощност и т.н. (мое мнение)
КМТА модела единствено ми допада на дизайн....
Иначе щипките в долната част отврат за демонтаж особено внимавайте лесно се чупят.....
Единична клапа не разпределя добре въздушната струя и знаете по тежка е и лесно се чупят към моторчето...
Вече 3-та бройка с не-центрована турбина (стърже в лявата част към втулката) което води до разглобяване пред клиента и е неприятно.....
Тавата и кутията с платката пада без винтове при невнимание една счупена щипка и става мазало.....
Предполагам като свършат наличностите на LMCA ще падне цената на този!
Та аз си чакам новите нордици от LMCB съм най-доволен като цена и качество!
Този пост е редактиран от ivan9494; 15-07-19 в 01:03.
Сложих 9ка КМТА. Добре охлажда и е много тих. Много съм доволен от климатика и монтажа. За 1000лв е може би най-доброто в ценовия си клас.
На автоматичен вентилатор ли е тих?
Да ти служи вярно и ти да си доволен е най-важното.
Ползвал съм го 5 пъти, не съм си играл с дистанционното - сега събота и неделя ще го видя и разцъкам настройките как са.
Иначе съм го направил на 23-25градуса на ауто вентилатор и само пускам и спирам засега.
Гледам има тих вентилатор, еко режим, и някакъв бутон пише нисък шум на външното тяло - но нищо още не съм пробвал!
Ако нещо ви интересува питайте, ще влизам да споделям. Стаята е малка 13кв южна с изолация, исках 7ца но нямаше и взех 9ка
ТЕМ***С Пловдив (не знам може ли да напиша името на фирмата), от тях за 3ти път купувам (2 Дайкин 35K2V, 50GV1B)
9КМТА 1000 и монтаж 200
1200