Взехте много да мечтаете....
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Разсъждаваме трезво и непредубедено.
Трезво, но невъзможно може би
Все пак е най-ниският клас на марката.
Не ми харесва, че СОР е толкова малък и не влиза в клас А.
Ако цената му е около 1000лв., бива.
Тука сме малко "облъчени" и е някак трудно да изберем базов модел.
Колкото и да нямам пари ще взема нещо по-добро от марката.
За надежността нещо намекна dodo...???
Някои би ли споделил откъм надеждност как се представят триото?
Аз имам поглед върху около 10бр. без проблем години наред.
Както се каза в началото на темата е наследник на llcc и би тряало да е в този диапазон до 1000 (поне за "9")
Този пост е редактиран от ivan9494; 14-03-19 в 23:03.
И под -5 почва с дефростите.
----
Грешка. Още под нулата почва с дефростите.
Е, това тук е пълно със специалисти!!! Никой не е виждал машината на живо даже, камо ли да има впечатление от работата и, и се почнаха изказванията...
Генади, прав си и това е дразнещото в цялата ситуация. Типична черта за голяма част от българите... Успешен ден на всички!
Да не забравяме и другата типична черта на Българина - двойния стандарт. Ако фирмата хранилка предлага нов модел, та дори да е с друга марка - примерно " Каш.....каш .... Кашкавал" и за него се знае само на хартия нещо, значи е добър, препоръчва се яко на лузерите. Ако обаче става въпрос за нов модел на друга марка без интерес от вносителя, значи не става - ще гърми, пърди, трещи, бучи, няма да топли или най-малкото ще се саморазпадне за година две.
п.п. Всяка прилика с действителни лица предлагащи новия Кашкавал на база хартия е случайна.
Този пост е редактиран от bobivg; 15-03-19 в 18:08.
Съгласен съм с казаното от Aleksandars, но е хубаво да се казва и на други потребители, които също говорят не конкретизирано.