Климатика не тръгва.При пускане почва да свети известно време лампата power и след това почва да мига непрестанно (без почивки) лампата operation.До скоро си работеше мн добре,не е пускан една две седмици и сега пре опит за пускане се получава това.
Климатика не тръгва.При пускане почва да свети известно време лампата power и след това почва да мига непрестанно (без почивки) лампата operation.До скоро си работеше мн добре,не е пускан една две седмици и сега пре опит за пускане се получава това.
Изключи го от контакта за 30 мин и му извади батерийте от дистанционното.Да се надяваме да тръгне после.Успех !!!
Да power загасва и след това почва да мига operation.а с изключване не стана но не съм вадил батериете от дистанционното.
Аз бих попитал как да ти се помогне като не си написал модела точно по табела. И от каде си?
Не сме гадатели нали.
Модела на климатика е HSU-09H03/R2 (DB). Извинявам се че не съм го написал още в началото.
Според две от моите сервизни за аналогични модели,фрешката е " интерференция (намеса) на силен външен източник". Да не би наблизо да има някой уред със силно ел.магн.поле-елмотор,или друго
Няма никакъв друг консуматор на ел.енергия около него.А компресора не прави и опет да тръгне.С пускането му в летен режим тръгва вентилатора на вътрешното тяло върти докато свети полър и почне ли да мига спира вентилатора.В зимен режим изобщо не тръгва вентилатора.А всички скорости на вентилатора си работят нормално.
Проверете компресора да не дава на корпус.
Не каза от кой град си да ти предложим някой колега. Повредата ти е сериозна.