Колега на какво задание са Тея консумации.Да харчи 1200в при 0 гр в 16 кв,да не би стаята да няма стени
Колега на какво задание са Тея консумации.Да харчи 1200в при 0 гр в 16 кв,да не би стаята да няма стени
Е може да има стени ,примерно 2 или 3 все пак климатика е монтиран някак си![]()
Къща, 2 външни стени и неотоплями съседни помещения. 1200вт. беше при около -5. Задание 24, първа степен на фана.
Значи 900W без радиатора отвън.
Изолация имаш ли някаква?
На този клип https://youtu.be/ZHTElFR94Kk го дават монтиран на земята. Нагревателя ще поразтапя и около него.
Това чудо май си е за по-сериозни зимни мет. Условия.
Та как е турбината на другите степени различни от най ниската?
Quiet - под него може да спи и бебе, абсолютно не се усеща.
1- аз спя на тази. Също е незабележим.
2- леко шумен.
3-650 м3/ч. тука вече си духа и шуми сериозно.
Като цяло добре е направено степенуването.
Само три ли са степените? Няма ли междинки на Авто?
Quiet+3=4 общо. Не съм му обръщал особено внимание на автото, но ме съмнява да има. Haier по принцип им е мързелива турбината и след достигане на градусите сваля на най-ниското възможно. Хубавото е, че няма да те събуди, ако си го фикснал и той реши да импровизира и да се раздуха, като при други марки.
А при тези големи загуби,успяваше ли на първа степен да държи заданието от 24 гр
@GLARYS, потвърждавам, след офф няма форсиране и си застава на фиксираната скорост.
@mimojef, моторчетата не стържат, но и не са най-безшумните. Чуват се, но не се натрапват.wi-fi, не съм го тествал.
@Rokera, поддържа си заданието. Има дебит на първа степен. Чисто субективно, макар да я дават 26db, бих казал, че е 23-24db.
Здравейте за да не пускам нова тема ще питам тук.
Каква е разликата между обсъждания климатик и Haier AS35S2SF2FA-CL
Подходящ ли е за 20 квадрата с една външна стена без изолация?
Или ако има нещо по-добро до 1100лв
Има daikin ftxc35c или fuji general 12kpca
И това за по малко пари Star-Light ACT-12TSWF излиза на 600 лева с отстъпка та
Този пост е редактиран от mystikalrs; 29-06-21 в 13:51.
Малко отзиви на охлаждане.
При стартиране на 30 вътрешна развърта между 400-600вт. След като мине първия офф слиза и работи на 250 вт. 30 сек. след офф спира и вътрешния вентилатор.
Този пост е редактиран от corsairman01; 20-07-21 в 19:29.