Собственик съм на Haer HSU-12HV03/R2.От 2 месеца е работил 10 дена.2 пъти се разваля.Пълен боклук и сервизите са некомпетентни.
Собственик съм на Haer HSU-12HV03/R2.От 2 месеца е работил 10 дена.2 пъти се разваля.Пълен боклук и сервизите са некомпетентни.
А би ли конкретизирал от къде си го купил, кой го е монтирал и кои сервизи не могат да ти го оправят?
Защото така да се обобщава за една марка е некоректно.
по тая логика .............Хора купувайте Haier, 9ката ми работи супер вече втора година.
Не се заяждам , лош късмет или некадърен монтаж те е споходил , пък и знае ли човек , китайците може да са си развалили производството вече.
Не разбрахме кой го монтира и кой сервиз ти отказва?Сервиза е само един и той се казва Роял електроникс и се намира в София А HAIER са хубави климатици.
Не купувайте презервативи - жената си купи , ама на мен не ми стана, а комшийката беше заета.............Първоначално публикувано от fiat
(Извинявам се, но - не може така да се плюе само - и аз съм собственик на Haer, но не се оплаквам)
Именно тези от Роял електроникс, ги чакам дже години да ми оправят климатика,а то трябвало да се смени някъкъкв си "ВИНТИЛ",които бил специален и струвал около 30 лева.
Вече незнам към кого да се обърна...........УЖАС
от 20-на монтирани имам 8 повредени някой по повече от 1 път наистина некачествен климатик и доста шумен говоря за инверторни модели
Нямам мнение за този климатик, но в един друг форум подписа на един от майсторите е: "Циганин и Haier зимата не работят!".