Сигурно можеш и без да се заяждаш
Не знам защо мислиш,че се заяждам, просто казах,че трябва да се проверяват нещата като се дават линковете.
А,че има разминаване е ясно.Вероятно и тези които пишат на страниците преписват и не сменят.
Тук се различават и данните за охлаждане.Аз гледам 0,3,-1,35 не 0,37.
![]()
Този пост е редактиран от inches9; 14-01-22 в 23:58.
Ами аз проверих и скрийншот дадох.
Още като излезе модела миналата година, вече го гледах сложен. Дрънка си на 500 вата, като понякога слиза на 410.
Може.Същото -500w го видях сега и на един руски клип ,който пуснах в темата за избор.Там по средата показва характеристики.Кое е вярното мога само да гадая.
За мен дори не е много важно,но тъй като има хора които се интересуват,а явно има противоречие в посочените данни е добре да се изясняват.
А щом слиза на 410 ,значи минимума му е по-нисък.Мисля ,че при какви условия става това е друга тема.И кой какво препочита на отопление(нисък минимум или не) също.След като го има в EUvent и COP му е достатъчно добър,поне за мен нисък минимум на отопление(да духа студен въздух) не е предимство.
За повечето във форума пък е.
500 вата е доста висока консумация ,реално това е конвенционален климатик маскиран като инверторен ..
много ми мяза на мидеа бризлесс тоя. да не излезе едно и също?
Нищо общо нямат.
Хаиера е с двоен топлообменник и доста по мощен компресор. Има повече екстри.
За мен също високия минимум не е минус. Не обичам веялки.
Добре са го маскирали.С тези характеристики ,потвърдени в Euvent.
A който си няма друга работа и по цял ден си го мери(минимума) вместо да си пие питието,а климатиците му да знаят какво правят не му завиждам.
Пък тук виждам доста такива.
Явно не само коронавируса е заразен.
- - - - - - - - - -
На външен вид --''мяза'',а какво има вътре ,който е видял във видеото в началото му е ясно.
Ако е и здрав колкото предишните Хаери , особено електрониката , въобще не искам да знам какво има вътре .
От Хаери до Хаери има разлика.
И според познат който монтира за Технополис,пък и монтира всичко друго,т.е. няма причина да ги хвали HAIER нямат повтарящи се проблеми,в т.ч. и с електрониката.
Басните във форума са друга тема.
абе доста са краднали от Брийзлес ( или по скоро от Ултимейт комфорт когото наследява ) при дизайна на вътрешното тяло .. 15дБ е фейк и рекламен трик - напълно безполезна степен ,а следващата е 29дБтова са го откраднали пък от Фуджицу
Темата започна да се изчерпва и да губи полезността си.
Моля, пишете за конкретния модел!
Крадат и са големи хитреци.Знаят ,че на 6-та година се развалят и им дават 5 години гаранция(в Технополис само на промоциите).
>gerhar
Ще си взема ,ама няма да е JADE,само защото е за вилата и не го ползвам често.
Като не ми хареса ще помоля Alexi да ми го модне.Надявам се безплатно,като колега.
Ако пък след 5 години точно сдаде багажа,ние да сме живи и здрави.Климатици ще има и след 100 години,ама..
п.с. Всъщност мислех да си взема JADE,ама нямат 9-ка пък FLEXIS PLUSсъщо не е лош.
Този пост е редактиран от inches9; 15-01-22 в 13:23.