Отговор: Gree Amber/C&H Supreme
Ако ти вади 56-8С фреона ти е наред.
Хм, знам ли... В интерес на истината откъм дефрости не мога да кажа нищо лошо за Гриито - по един на 2-3 часа като не се чува никакъв шум от фреон или пукане на пластмасите. и както и ти беше писал за твоя климатик не лъха студ докато се размразява. Панасоника, който е над главата ми в момента при -8 прави дефрост през 20-30мин и то без да е заскрежила питата. Не казвам, че машините на Грии са боклуци, може и аз да съм улучил късата клечка. Но мисля, достатъчно доказателства показах за това, че специално това Фери при мен чупи електромера отвсякъде.
Цитат:
Първоначално публикувано от
dodo2000
......Точно така! С термометъра меря такива градуси на изходящия въздух при такава консумация. Предполагам при 700-800 вата пада до около 30. Не съм се сещал пък да меря какво изкарва като падне консумацията защото климатика така или иначе не се застоява, а малко след това направо изключва.
На 700-800 W ще ти изкарва 30 градуса само ако температурата в стаята е 5 градуса. При 20 ще ти изкарва над 40 градуса.
А нормално ли е докато е изключен (от 12 часа) да показва потребление от 75 вата? За 12ка говоря?
Ако външната е под +1 градуса-да .Нагревателя се включва.
И при мен gree fairy 12 при минусови температури харчи 75w при изключено положение. Иначе като си достигне зданието (23 гр.) работи на 475-480W и не е спирал от вчера, но температурата не се е покачвала повече от -5гр.
Цитат:
Zarki4a
И при мен gree fairy 12 при минусови температури харчи 75w при изключено положение. Иначе като си достигне зданието (23 гр.) работи на 475-480W и не е спирал от вчера, но температурата не се е покачвала повече от -5гр.
Това мнение би било много подходящо за начало на нова тема за Феите. Сигурен съм, че интересът към модела е много голям поради цената му най-вече, както и обещанието че работи под -20.
Цитат:
coolllboy
Stainway е прав.Единият климатик ни е Амбър другият Фуджи(в друга пристройка)....Абе как така последната сметка беше 45 лева за цялото домакинство а климатикът не се намаля през деня в стаята е 24-25c.и е определено комфортно !!!
...
Спирам да споделям
:offtopic:
При мен за януари прогнозно 45лв. ще е сметката само за единия ми климатик а са 3 и са настроени на 22-23 , другото отделно. Блазе ви :)
Някой може ли да даде оставаща мощност на 24 ката
при -5 , -10 градуса
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Zarki4a
А при мен уреда показва 100 вата консумация. Поръчал съм нов с wi-fi да видя пък какво той ще покаже. Вече започнах да се съмнявам, че само на Ферито уреда показва неточно...
Re: Gree Amber/C&H Supreme
Здравейте, дали има как да се настрои ifeel-a да праща по-редовно температурата към климатика?
Отговор: Re: Gree Amber/C&H Supreme
Цитат:
Kratos87
Здравейте, дали има как да се настрои ifeel-a да праща по-редовно температурата към климатика?
Здрасти! Фабрично е настроен да изпраща сигнал през 10 минути. Мисля,че няма начин да го излъжеш по често да изпраща сигнал,а и колко по често?
Бисо, да, ама вчера на масата го бях опнал дистанционното, настроено на 18 С, до него два спиртни термометара, - 16С. Над 15 мин докато развърти минаха, знам ли, може аз да съм кофти юзър... :).
Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk