за триене
ОБърках се .Не дадох редактиране а нов пост. Поста в който съм писал за триене си е за триене. Направил съм редакция в предния си пост.Първоначално публикувано от ewgeny
Моля за съдействие от модератора.
ewgeny
ти направо се исказа неподготвен брачед монтирам климатици вече 7 години баща ми 15 как така нито един клиент със fujitsu-general,mitsubishi не се оплака за това време ми кажи а от hitachita haieri осака i t.n. всеки реве как на комшията generala го испотявал а неговия само ток хаби и стои на студено.
А за монтажите все пак работим за себе си всичко се испипва аз не разчитам на чуждите хора да ми свършат работа върша си я сам
Ам ей го бе. Пресен пример от днес. Едно Хитачи 35YH4 на 5 години и нещо и то в помещение (дневен тракт) около 40 кв. може би и повече, последен етаж, днес си дигаше 55 градуса при МАКС вентилатор. Няма друго отопление в апартамента. Е как това хитачи може да работи, и още други които сме слагали, пък тез дето вии ги слагате не работят бе????
55 не са много при това време знам при -15 и влага между 80 и 90% на вън какво ще прави при тея 40кв дето сте го монтирали стана ми ясно колко сте специалисти важно за вас е да си продадете боклуците явно за тебе работи добре защото не си монтирал по качествен климатик та тогава да видиш разликата
колебая се между HITACHI RAS/RAC-14EH1 и HITACHI RAS/RAC-25JX5 ако някой може да ми каже каква е разликата (освен в цената) или е ползвал някой от моделите ще съм благодарен ако сподели какви са му впечетленията
Къде пък прочете че сме го монтирали ний?????? И ае да не си правим комплименти относно кой колко специалист е, кой кво е монтирал и т.н.Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
Мисълта ми за климатика беше, че е силно натоварен заради голямото помещение и след толкова години пак си работи без проблем.
В Метро на промоция до 30 юни се продава Hitachi RAS/RAC E10H2 - цена 840 лв. Същата машина в Техномаркет е 800 кинта. http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09023416
Хитачи е10н2 в стая 22м2 ,с външна изолация и пвц , подържа си 24 градуса , единствено при температури под -10гр не може да направи повече от 21-22 градуса дори и усилен докрая.
Добре си работи, под-10 вече му идва голямо помещението, затова се поизмъчва.Моя си работи 5-та зима без проблем и при -20, прави си 22-та градуса.Помещението ми обаче е добре изолирано и е по-малко от твоето - отива към 16-17 квадрата.
Същия в момента се предлага в Метро за 754 лв и доста му се чудя. Ще се използва както за отопление, така и за охлаждане в стая 3,70 х 3,50 х 3 със западно изложение, една външна стена, последен етаж и PVC дограма. Дали ще може да се вдигат 23-25 градуса при нужда зимата?
Отнасяй го. Голяма сила е Е10Н2/Е14Н2. Доволен ще останеш.