Това ли имаш впревид?
Като се прибера, ще разровя архивите. Беше нещо подобно, коментираха се и методите на уплътняване между подвижната и неподвижна част.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от dodo_pv; 25-08-19 в 14:32. Причина: Качване на файл
Здравейте всички от скоро съм с модела Hitachi RAK 35 RPD / RAC 35 WPD 2018 и искам да попитам случайно да знаете сензора за човешко присъствие iSee какъв обсег има и как точно функционира само когато е влкючен ECО режимът или по принцип винаги си функционира? Благодаря предварително, друго нещо което ми прави впечатление е че турбината никога не спира да се върти и се усеща леко хладна струя когато спре да топли в режим на отопление , но до колкото научих така си бачкат Хитачитата и всички нови климатици, поне до колкото разбрах. Ще се радвам ако някои знае повече да сподели и каже какво мисли за точно този модел, Благодаря.
Този пост е редактиран от the inquirer; 24-11-19 в 15:54.
Да го качим в по-голям вид, че да не се мъчи човека.
Благодаря ви много, ще го пробвам. Тази настройка при изкючен климатик ли се прави? Другото което мисля да пробвам е да кача с +2/+3 от настройките на градусите защото по default е на 0 SHIFT VALUE мисля да го пробвам на +2 да видя какво ще стане защото, като го настроя да речем на 25/ и прави макс 22 в стаята някъде 2/3 градуса разлика но, държа отворен хола можеби за това? Вие как мислите? Този FAN SPEED SETTING връща ли се в начални настроики при RESET, ако примерно реша да върна фабричните настройки или трябва по същата процедура да избера пак 1 вместо 2 ?
Този пост е редактиран от Martinez; 25-11-19 в 19:04.
не е от това с градусите ,датчика е на малоумно място .. ако го отваряш за нещо го измести горе в горната част под филтрите и няма да го познаеш
То че има начин има, стига да не е в някой чип вътре.