Ами не ги разбирате, ама все ги "плещите"....
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Ами не ги разбирате, ама все ги "плещите"....
Абе гледал съм, че с по-ниска в малките обороти, ама то като реотан това бе .
По-лошото е, че на някои "специалисти" възможности им се изчерпват с това да видят каква търговката отстъпка имат от дадената машина и да направя дупка в стената.
За всичко останало си имат дежурна реплика "Ние не сме я проектирали тая машина, както са я направили така си работи"
Това си е точно подвеждаща реклама.
Тея не е зле първо да разберат какво точно продават, защото така ако си купя този модел, мога да го ползвам година и половина, после с чиста съвест да пусна оплакване, че са ме измамили, и да искам да ми върнат парите обратно. Законът ми дава правото да ги разигравам.
тука се виждат други минимуми ,0.3 кВ което си е съвсем прилично за тоя клас .. а нещо се плещи против скроловете без да сте имали такъв климатик ми се струва ..
Странно, какво толкова им пречи да ги направят с ниски минимуми Хитаците(а и останалите)?
Какви са причините? - Може би компресорите започват да работят нестабилно при ниски честоти, или пък няма достатъчно смазване? Или причината е в електрониката?
целта е да си купиш висок клас .. инак кой ще си купи флагмана ако по ниските модели слизат на 100 вата и се развъртат до 2200 ?
Молете се, поне габаритните размери в тия таблици да са верни
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Усещам как много хора не си пият хапчетата редовно...