Не я видях. Чудя се, кой купува дайкини и електрици от висок клас, при такава цена на PSE - тата?
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от dodo_pv; 23-06-20 в 15:25.
Ако правилно съм разтълкувал сервизното за PSE/WSE и минималните обороти на компресора (CMIN) са 1900r.p.m грешката от 500W ще се окаже вярна. За RXD/WXD който казваш, че е със същия компресор намира ли се сервизно с такава таблица за да се види там колко е CMIN?
Този пост е редактиран от rosswen; 23-06-20 в 17:07.
Този пост е редактиран от the inquirer; 23-06-20 в 18:41.
този модел не може да се нареди до предишните флагмани PSA/B/C ,просто по параметри и изработка е поне 1 класа надолу даже 2 .. за това и цената е 1000 лв надолу и е съвсем справедлива
Ти го ползва, та го разбра ли? Или от хартията направи заключение?
Аз пък мисля, че ви е сбъркано мисленето и гоните едни минимуми, каквито машина от този клас въобще няма за цел.
Това е машина за ОТОПЛЕНИЕ, а не за лигавене. Запазва номиналната си мощност до минус 15 градуса.
Само да питам, аз ли не разбрах нещо. Машината не е със скрол, не е с двойно-роторен а с роторен компресор? Някой може ли да потвърди това? За съжаление в интернет по модела на компресора не излиза нищо?! Тези дни съм скапан от работа и нещо ми убягна темата? Ако машина от този ценови клас е с роторен компресор, има нещо гнило?
Този пост е редактиран от Mega; 23-06-20 в 22:55.
Незнам кой ден подред ви чета съчиненията, започвате да ставате банални със разните размисли за модела.
Ето как една истинска Широкума се заменя с друга.
П. С. Старата е почти като моята..
https://youtu.be/H0jiTi6sZxw
Изпратено от моят MAR-LX1A с помощта на Tapatalk
Не е двойно роторен, а съвсем обикновен едноцилиндров комрпесор. Двуцилиндров е само на 50-тицата. Скъп е, заради прахосмукачката и неръждаемите ламарини. Нещо като моднат панасоник, предполагам? [emoji848]
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Е как да не излиза - на 35-цата компресорът е GSD102UKQA6JT6A, същия като на Акебоно
https://viktorelektrik.com/?p=2883
Има го на картинка
Смяната на скрола с роторен компресор не е толкова лошо решение. Скроловете по принцип топлят повече, но и харчат повече. Предимството на роторния е, че постига по-висок коп и по-висока ефективност при отрицателни температури.
На старите серии оборудвани със скролове им даваха коп около едно и нещо при -15°