Здравеите
Преди 3 месеца си купих климатик за дома (Hitachi Ras-10EH1),от около 1
месец се появи неприятна миризма на мръсно даже кисело , можели да
се почисти с - Био клиниар- парочистачка ,или трябва специален препарат
Делян Димчев гр.Търговище
Здравеите
Преди 3 месеца си купих климатик за дома (Hitachi Ras-10EH1),от около 1
месец се появи неприятна миризма на мръсно даже кисело , можели да
се почисти с - Био клиниар- парочистачка ,или трябва специален препарат
Делян Димчев гр.Търговище
не е съм установил още от какво е и с какво може да се премахне пробвах два препарата но ефект нямаше поне през зимата я няма
При мен се появи миризма когато го ползвах за охлаждане и пушихме в стаята,миришеше гадно,спряхме пушенето и след няколко дена миризмата изчезна.Трябва да проветряваш особено когато охлажда.
Вкъщи НЕ се пуши, наклона е спрямо добър нивелир и пак си понамирисваше това лято, макар и по-малко!
Панасоника го поразглобих лятото, щото се ползва интензивно и на силно запрашено място - любопитното е, че по филтрите му се събират много малко боклуци, докато на Хитачито - добре че светва лампа на 200 часа работа!
А пък какви мизерии излязоха от питата, ваната и тръбите му - нямам думи! И за известно време намаля миризмата му - Панасоника НЕ е инвертор!
Имаме специализирани профипродукти за това почистване.Меглиото е добро решение за почистване,но не дезинфекцира и не премахва гадините.Оттам и си мирише...
http://mikarclima.com/viewprod.php?t...&product_ID=83
Здравейте, и при мен я има тази миризма почти от началото на поставянето и на двете Хитачита у дома. Вижда се с просто око, че по тази джиджавка която се върти има нещо като плесен. Как мога да разглобя и да стигна до там? Казвате да се разглоби и почисти - това лесно ли е за човек със средни технически познания като мен? Инструменти се намират. Благодаря предварително!
здравейте имам хитачи 10EH1 при монтажа не го вакумираха.Струята е винаги една хладна след около 3-4 часа работа вдига температурата до 22гр.като се има впредвид че не се изключва нощем (19гр).Стаята е 18квадрата с PVC дограма външна изолация на терасата и 1см стериопор на тавана .Апартамента е вътрешен на 8 последен етаж.Ако му сменя фреона и го вакумирам дали ще се оправи.