Нищо и няма, пий си ракията и си грей кокалите..................... :Drinks:
Преглед за печат
Нищо и няма, пий си ракията и си грей кокалите..................... :Drinks:
хахахаха, хайде наздраве тогава и поздрав от наща маса за ваща!!! :D
Еми няма проблем да се увериш, отвори вратите към другите стаи и го набримичи на 32. Ако работи без да спре, начи продължаваш да пиеш ракия. Ако пак се цепи, викаш инсталаторите (без да им наливаш ракия, преди да свършат работата :Drinks:).
Според мен, също няма защо да се притесняваш, но пък пробвай.
Ха-ха-ха благодарско момчета!!! ;) аз на вас трябва да нелея ракийката първо!!!
Преди месец закупих същия климатик.След първоначалния пуск не съм го спирал.
Като цяло съм доволен,не е много шумен и точно поддържа зададената температура.
Проблема е,че сам се изключва- на всеки час 3-4 пъти от 3 до 10 мин.
Въпросите са ми - как ще се отрази този режим на живота на компресора и кога
климатика ще ми дава разход 115 вата- миним. за модела при положение,че мин.
топлоотдаване е 900 вата
Няма да му се отрази, защото той не спира за толкова дълго, че да изтине компресора и смеси маслото с фреон. Относно мин. консумация, това е мин. мощност която се дава за мин. проектирани обороти.
Нищо му няма.Все още е топло и затова изклюючва по-често.Ще имаш минимално топлоотдаване, когато топлозагубите са малко-по-големи от номиналното топлоотдаване.Дали косумацията е 115, 130 или 150 вата няма значение.
Тази година имам монтирани около80-100 ХИТАЧИ-та и нямам нито една рекламация.Защо някой колеги не ги харесват не зная.Въпреки,че ги внасят К§К,това ми се струва най-свястното им нещо.
Аз треза зима ще ползвам Е10Н2 и определено мога да заявя, че машината си е желязна.Има разбира се, някои дребни недостатъци, но не са съществени, например само 3 степени на турбината, на АУТО нао турбината оборотите не спадат плавно, а на степенувано и е малко по-шумен вътре от машините от високия ценови клас.За сметка на това никога не замръзва, има голям дренажен отвор на дъното, от където всичко изтича/а не една дупка 20 ММ, замръзваща на първата вечер/, външното тяло е много тихо, има достатъчно ниска консумация, при добро оразмеряване на машината, създава добър комфорт в стаята, размразява когато има нужда, като цикъл по-дълъг от 10 минути не съм виждал да прави.
Зависи за кой град говорим примерно ние сме до дунава тези машинки тук немогат да деянат и съм се уверил вече 2 зими как стават буци лед и немогат да вдигнат повече от 18-20 градуса при -10 и надолу дори и да са малко преоразмерени пак е същата ситуация.Даже имам 2 броя 35-ци и една 25-ца които заради мърморещи клиенти замених с General за да реша проблема и от миналата зима нямат продаване даже и държавните претприятия не ги искат.Ако някой фен на хитачи ги иска нови са вносителя като по чудо се съгласи да ми ги замени но пак нямат продаване.
2бр. Hitachi RAS/RAC 35YH6 - 1100лв.
1бр. Hitachi RAS/RAC 25YH5 - 960лв. - вътрешното не го смениха работило е 2 седмици. монтажа беше директен и няма махани пласмаси с една дума е като ново.
давам ги с не попълнени гаранционни карти за 3 години демек весеки оторизиран сервиз на К&К може да ги попълни след монтиране.
за сравнение на цени: http://clima.dartek.bg/index.php?opt...d=30&Itemid=30
http://web.search.bg/export.php?id=285407+0
Абе ти не беше ли от Варна?
Не в малко градче край дунава съм но не искам да си права реклама!
Аз съм от Ямбол, но при нас като падне мъглата, няма вдигане, защото през града минава река Тунджа и оказва доста голямо влияние на влажността на въздуха.Миналата зима доста време беше под -10 и гъсти мъгли, но нямах никакви проблеми.Тази зима ще видя 09LD и 10SAVP-Е как ще я докарат. :)
Жалко, от доста време се канех, като паднат температурите да ти покажа 1-2 Хитачита как работят, че забелязвам много ги мразиш и да пием по едно.Цитат:
Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
Ми при вас явно работят добре.
В Ловеч бях монтирал 8 броя в един хотел човека който го държи не ми е звънял за 2 години нито веднъж явно и там си работят но тука при нас просто нестава факт за съжаление все си мислех че ще има среден вариант марка която и при нас да се справя ама за сега все още неможе да се намери тука издържат само fujitsu-general MHI daikin и старите панасоници но панасоника вече не е това което беше.