Здравейте, преди година си купихме този климатик с безплатен монтаж от една голяма фирма, започваща на Техно и завършваща на маркет. Машинката се чупи вече два пъти-първия път компресор (по думите на монтажната група) и сега електроника (пак според тяхната версия). Понеже подозираме, че всички проблеми се дължат на калпав монтаж, то бихте ли ми казали за какво да гледам като дойдат да оправят климатика след седмица-две. Има ли някакви специфични моменти? Мога ли да накарам майсторите да замерят някакви параметри и да ми покажат? Какъв е максималния срок на отстраняване на повреда на гаранционен климатик? Щото първия път ни мотаха един месец в най-големия студ и сега пак казали след месец. Монтажната група твърди, че така било, щото на Хитачи частите се бавели много. И последно-макар и пред свършен факт и закупен вече климатик, кажете ми нещо за модела-сбъркали ли сме с тоя модел, че тогава го взехме малко на сляпо, че беше на промоция....Аз лично мисля, че е хубав, но все пак. Благодаря ви предварително!