Според мен това е лагер на моторчето на турбината, на 99%.
Този пост е редактиран от rosswen; 20-02-20 в 12:34.
И според мен лагерите на мотора са заминали, на 99,99% Те толкова изкарват общо взето, 2-3 години...
Разглобява се цялото вътрешно тяло, вади се мотора.После трябва да се отвори капака на мотора внимателно, разпоява се платката, вадят се старите лагери от оста със специална скоба, набиват се нови лагери и после всичко по обратния ред, като не забравяш да смажеш и втулката от лявата страна.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 20-02-20 в 11:47.
Дебитите и турбините при панасониците са големи, от там и натоварването на лагерите е по-голямо. За разлика от останалите, моторите са мощни и греят доста, това вероятно също допринася за съкращаване на експлоатационния срок на лагерите.
И този модел на Хитачи е с голяма турбина.
Едно време на Daiseikai 3, слагаха мотори на Panasonic и се скапваха за норматив. След това ги смениха с новите, как пък не се скапаха и до днес? Турбините и дебитите са си същите. Та проблема не е точно там. Мога да ти покажа поне пет машини с по-големи турбини и безпроблемни мотори.
Покажи, искам да видя кои машини са с по-големи дебити от Панасоник.
В къщи имам една прахосмукачка с незнаен мотор, върти с много високи обороти и яде лагери за закуска.
Независимо от марката, ако климатикът през повечето време е работил на минимум и моторът през голяма част от времето е работил в ненатоварен режим, може да изкарат по-дълго, но според мен, общо взето тези малки лагерчета са консуматив.
Джак, на Мега Хевито вади доста големи дебити, а е работило в близо 30м2, в продължение на 10 години (по спомен). Моята 60-ка през 80-90% от времето работи с дебит над 10-11м3/мин. Лятото прави 3 години, ще те държа в течение.
Този пост е редактиран от rosswen; 20-02-20 в 14:05.
Благодаря за бързите отговори и идентификацията на проблема.
на 57 страница Alexi е дал няколко снимки(благодаря за което), май е било за същия проблем.
та предполагам това е вече разкачената въпросна турбина ?
До разпояването на платката може и да успея да докарам нещата, но с такава скоба за вадене на лагери не разполагам. Предполагам е тази >>
Мога ли отнякъде да закупя, евентуално железария или другаде или е специално правена?
За мода за дефроста знам да, просто незнам доколко трябва да разглобявам външното тяло(понеже е на външна стена и не е много безопасно) за да достигна до термистора за дефрост, а като нямам яснота какво точно ме очаква при демонтажа не се захващам и затова още не съм се наел да го направя. Видях на предната страница и отворено външно тяло, та ако някой може да посочи или снима долу горе къде се намира ще съм благодарен, иначе запояването не ме плаши толкова.
Този пост е редактиран от batkovan; 21-02-20 в 11:51.
Я, турбината е с голям диаметър и наклон на лопатките. Като при новите Тошиби. Някой има ли таблица или нещо от сорта, с дебита и децибелите на различните степени?
Този пост е редактиран от rosswen; 20-02-20 в 14:25.
Имам CS-XE12DKE от 2005 година който се труди неуморно и зиме и лете . Така до ден днешен , нито лагери са сменявани нито втулка , само при последната профилактика го разглобих целия и сложих от кумова срама малко тефлонова грес на втулката , та така . Външното тяло трябва да си на 20 см от него да го разбереш че работи.
Този пост е редактиран от gerhar; 20-02-20 в 14:47.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 20-02-20 в 15:35.
Кой би се навил да направи нещо подобно във Варна незнам.. освен да питам в Евис, но от Русе пак(оттам го взех) едва ли биха се навили да идват във Варна заради това.
@rosswen
може и други да има в това ръководство https://eviss.bg/web/wp-content/uplo...ri-Hitachi.pdf