Страница 8 от 9 ПърваПърва ... 6789 ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 126

Е как да купи човек Midea?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Re:Е как да купи човек Midea?

КЗС не играе след втората година по закон.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2010

предполагам че си прав (все пак си търговец и би следвало да си по наясно с правната система) - но ме е интересно тогава кой трябва да защитава правото на гаранция след 2-та година? т.е. имам уред с 5 години гаранция и той се чупи на 3-тата и ми отказват гаранцията - към кого трябва да се обърне човек в този случай?

4. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от sunmanbg
    предполагам че си прав (все пак си търговец и би следвало да си по наясно с правната система) - но ме е интересно тогава кой трябва да защитава правото на гаранция след 2-та година? т.е. имам уред с 5 години гаранция и той се чупи на 3-тата и ми отказват гаранцията - към кого трябва да се обърне човек в този случай?
    Е да де, той като търговец, "случайно" не прави разлика между рекламационни права и рекламационна отговорност учредени и възникващи пряко от закон и гаранционни права и гаранционна отговорност възникваща въз основа на взаимен доброволен акт какъвто е договора за гаранция.

Стига сме/сте спамили, има други теми/форуми за тези въпроси.

5. Тук е от
    Nov 2008

Здравейте всички!Дойде време да си взема климатик и за кухнята.Отопляваната площ е 21 кубични метра.Спрял съм се на три модела и бих желал да чуя и ваще компетентни мнения. моделите са/MSR5-09hrn1/msr-09hrn1 или msv1-09hrn1.Климатика ще се ползва за отопление.Благодаря предварително.

6. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

MSR5 дори 12ката е слаба машина а 9ката не знам изобщо колко е слаб. MSV1 за мен е най добрия избор после MSG.

7. Тук е от
    Nov 2008

Благодаря за бързия отговор.Значи ще е MSV1-09HRNI.Остава и да го намеря че днеска от вимакс казаха че за сега нямало.Утре ще звъня и до представителите на термо клима в София

8.  

9. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

+1 за msv1-09hrn1

10. Тук е от
    Nov 2008

Явно за сега ще седя без климатик.Пущината MSV1-09HRN1 никъде не го намирам.

11. Тук е от
    Nov 2008

Е най после се сдобих с мидейка за отопление на кухнята MSV1-09HRN1 от два часа работи.Вътрешно тяло учудващо тихо,външното не чак толкова когато работи компресора се чува боботене,струята на отопление при зададени 26 беше вряла дано ми служи вярно и безавариино машинката.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от panush
    Е най после се сдобих с мидейка за отопление на кухнята MSV1-09HRN1 от два часа работи.Вътрешно тяло учудващо тихо,външното не чак толкова когато работи компресора се чува боботене,струята на отопление при зададени 26 беше вряла дано ми служи вярно и безавариино машинката.
    Ще ти служи вярно не се съмнявай,за външното тяло на 9-та е по-шумно от 12-та не знам защо.

13. Тук е от
    Nov 2008

И аз се надявам! Сега тествам къде да бъде дистанционното дето е най студената точка за да мога да ползвам пълноценно функцията Follow me

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от panush
    И аз се надявам! Сега тествам къде да бъде дистанционното дето е най студената точка за да мога да ползвам пълноценно функцията Follow me
    Тази функция е страхотна,но с нея малко скача консумацията ,но с малко.Ако не ти пречи дръж го на най-бързата степен на вентилатора,тогава най-бързо достига желаната температура и съотвтно е най-икономичен.

16. Тук е от
    Nov 2008

От две седмици ползвам MSV1-то конвенционалната деветка и за сега смея да твърдя че дори надмина очакванията ми.При външна температура 4 градуса вътрешна 18 достига зададените 23 за 20 минути.Благодарение на функцията за проследяване на температурата от дистанционното е и доста прецизен.В началото имаше неприятен брум от компресора на външното който се предаваше по стената и се усещаше вътре доста неприятно.Проблема се реши с поставянето на качествени тампони на външното тяло.Е в сравнение с панасоника ми в стаята компресора е по шумен но за сметка на това вътрешното на мидеята е по тихо.В заключение смятам че за парите си от 600лв. с монтажа тази мидея е прекрасна машина.БЛАГОДАРЯ на necata2 и на VeleV.Klima които ме насочиха в избора ми.На bobovo също.Бъдете живи и здрави момчета.

17. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2012

Здравейте Търсих много по сайтовете за съвет за климатик и мисля , че тук е най- добре да задавм въпроса си.
    Трябва ми климатик за отопление и охлаждане. Особеното е , че помещението е много малко - 7.5 квадрата(16-18 куб.), западно(югозападно) изложение.
    Става въпрос за квартира обаче и не ми се дават много пари за тази инвестиция. Насочих се към Мидеа. Не ми се дават повече пари за инвенторен климатик- трябва да избутам 2,3 години в тази квартира. Съответно климатика юе работи само вечер и през уикенда горе долу целодневно.
    Въпроса ми е като е неинверторен - отоплението при по ниски темепратури е по-проблемно или е невъзможно въобще?

18. Тук е от
    Dec 2005

Купи си качествен конвектор /1.0-1.5 Кв./ за 150-200лв. и ще си решиш проблема.При твоята ситуация не си за климатик.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 9 ПърваПърва ... 6789 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. БТВ купи „Господарите”
    От glowndark във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 13
    Последно: 11-09-12, 16:59
  2. Руска компания купи ICQ за $187,5 млн.
    От FearMe във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 18-08-10, 23:35
  3. Microsoft купи Setcom
    От Vandal във форум За Форума
    Отговори: 6
    Последно: 01-04-08, 23:39
  4. Локомотив шедьовър купи БДЖ
    От dragozow във форум Коментирай новина
    Отговори: 12
    Последно: 10-09-07, 16:04
  5. ATI купи NVIDIA !!
    От DeathKnight във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 6
    Последно: 02-04-03, 10:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе