Re: Откъде да си купя Мидея 12ка?
Мога да ти напиша за моя Саньо -28-ца/10-ка/ в помещение 45м3.В стаята преди малко влезнах-беше 20* зададох 23гр,така си работи обикновенно,турбината е на мах,-изходна струя 47-50*,вънка е -3*в Дряново,никога не се е заледявал,появява се малко скреж по питата,но си го размразява.Дограмата ми е обикновена,дори търпи критика,но напролет ще й дойде времето...Ако питаш за Мидея-някой колега да пише..
velmar, аз имам MSG 12HR и MSG 9HR и двата си вървят и при най големия студ.Имам малък проблем с 12-ката(ама е от калпав монтаж нещо малко фреона ли не знам засега)
Иначе 9-ката в спалнята ми и в най големия студ като дам на 24-25 градуса си поддържаше около 22-24градуса(бързо ги вдига)
ivoru,снощи го пробвах моя към 20:30 качи се на 50 градуса термометъра(не знам дали щеше да отиде още щото щеше да се пръсне),а в големия студ като мерих беше някъде към 40-45 градуса-става въпрос за 12-ката ми дето не бачка(не дига повече от 18 градуса темп в стаята ,еле днес дигна 20 с голям зор)
Цитат:
Първоначално публикувано от hooliganm
ivoru,снощи го пробвах моя към 20:30 качи се на 50 градуса термометъра(не знам дали щеше да отиде още щото щеше да се пръсне),а в големия студ като мерих беше някъде към 40-45 градуса-става въпрос за 12-ката ми дето не бачка(не дига повече от 18 градуса темп в стаята ,еле днес дигна 20 с голям зор)
Можеш ли да кажеш на какъв вентилатор ги мериш и каква външна температура? Надписа "Мидея" на твоя на външното тяло дали е виолетови букви на бял фон или бели букви в син правоъгълник? А на 9ката?