1 Прикачен файл(ове)
Отговор: Новите инверторни модели на Midea
Моделите с PTC във вътрешното тяло имат различен етикет.
Специално е упоменато.
Ще потърся специално една снимка на една комшийска, която ремонтирах преди 1-2г.
На етикета пише например 3000-10000BTU (+3000BTU PTC) или нещо такова, а при консумацията - 400-1200W(+1000W).
- - - - - - - - - -
п.с. Ето го етикета:
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=28213&stc=1
Цитат:
Първоначално публикувано от
ivan74
Едва ли, някой разумно мислещ потребител, би дал 1200 лв за 9-ка Мидея.[emoji41]
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Голям залък лапни, голяма дума не казвай.:lol:
Не знам, но в Бургас, където се обърнеш-Мидея. Общината също се е окичила с тях. Не е ясно кой модел, но много от тях с новите " диамант" външни тела.
Просто във форума няма участници, но явно се продават и ползват.
Аз разбира се предпочитам доказани " Американски" брандове като Carrier:))
- - - - - - - - - -
Колкото до гръцкия сайт-ами явно те се занимават с дистрибуцията на Балканите и Великобритания:
https://www.fgeurope.gr/en/pages/profile
Пише, че са и ексклузивни дистрибутори на Fujitsu за 10 държави, между които и България....
Във форума сме със старите Мидеи и понеже не се чупят още не сме минали на диамантените :D
Цитат:
stainway
Не знам, но в Бургас, където се обърнеш-Мидея. Общината също се е окичила с тях. Не е ясно кой модел, но много от тях с новите " диамант" външни тела.
- - - - - - - - - -
Колкото до гръцкия сайт-ами явно те се занимават с дистрибуцията на Балканите и Великобритания:
Пише, че са и ексклузивни дистрибутори на Fujitsu за 10 държави, между които и България....
И в Плевен когато си ходя до там ,навсякъде Мидейки има,вкючително и в апартамента ми там е Оазиса който замених с едното Хитачи.
У нас си нямаме мидея и като дойде на гости външен човек, доста приятно се изненадва.
Един колега посъветвах преди време да вземе 12ЛМЦ, но нали с финансите проблема е масов...та от немотия взе Мидеа Оазис. За втория обаче реши, че може да развърже кесията и взе ЛМЦ да видел какво толкова правел повече. Вчера тъкмо разправя, че продал Оазис-а и щял още едно ЛМЦ да купува.
Та той ми прави директно сравнение и според него Оазсиса е с по шумно втрешно и външно тяло. Също не духал така топло особено като застудее на вън. Иначе поне не го е оставял на студено.
Цитат:
stainway
- - - - - - - - - -
Повечето Бургазлий са любители на Мидея и Осака.
Без да съм толкова навътре в Midea, но Оазис е стар модел ,и мисля че вече не се прави.
Сега имат Balnc, Mission II, Ultimate Comfort , Kid Star и Ultimate Smart:
Welcome to Midea Global
Тук не се предлага Blanc и Ulimate Smart - само Mission, Ultimate Comfort (Everest) и Kid Star.
- - - - - - - - - -
Цитат:
popov
Повечето Бургазлий са любители на Мидея и Осака.
А и колко е тихо в темата за Осака:))
Мидеа - OP-09N8E6-I OP-09N8E6-O Oassis Plus 2018 R 32, деветка с 13/37 кг. тала , 7 Кв. max. на топло и 16 Дб. екстрите всеки може да ги види . Цена около 1500 лв. в ***** и Хърватия . Това че тук се предлагат незнайни модели на марката не значи нищо , даже май въобще не ги интересува какво се предлага на тази територия под тяхно име . Факт от много години
Защо не се фокусирате върху това, което се предлага в ЕС и в България?
Като изключим моделът Blanc, интересни са Mission II и Ulimate Comfort.
Когато се чудех за Mission или Carrier-четох из форума, но освен участник с Blanc, не успях да намеря лични впечатления от Mission например.
Или не са продали нито един, или просто притежателите не изпитват нужда да споделят:)
П.П. Другият вариянт е-отивате в Бургас и почвате да звънните на хората и да ги питате дали са доволни:-memnon
Може да се започне от Общината-все пак са купувани с публични пари:)
Цитат:
stainway
А и колко е тихо в темата за Осака:))
Че как иначе, те повечето са в ОЛХ-то или на път за там :-memnon.