Първоначално публикувано от
dgenov Наистина си много упорит, че и лично съобщение ми прати в което пак нищо не доказваш! Вземи го снимай тоя касов бон и го покажи на всички - това първо. Как го измери че инвертор за 1500лв и тоя кафез за 350(не си доказал още че струва толкова - чакам) ще топлят еднакво помещение от 15 квадрата с разлика в тока 10 лева? И трето даваш пример с инвертор как му пада мощноста при минусови температури, ми много ясно - ти сега ли откри топлата вода? Смятай на твоя модел каква ще е графиката?(не се прави че няма как да разберем - може да се досетим и няма да сме далече от истината).
В крайна сметка мен въобще не ме бърка тая работа, купил си го добре - ползвай си го, ама не го изкарвай че е нещо повече от колкото струва.( А как ще се разваля? колко ще бръмчи? ...сам се досещаш че ако беше цвете щеше да е 1500+лв, а не 329евро).
Казаха ти хората какво мислят за модела - пълен боклук, докажи обратното ако можеш(не че на някой му пука). И за трабанката може по същия начин да се напъваш че е кола, и за цацата че е риба ... няма смисъл просто - на всеки му е ясно кое колко струва.