Какво общо има Nordstar с Toshiba-Carrier? Защо пускаш във всяка тема? Не си казал и модела кой е!
Какво общо има Nordstar с Toshiba-Carrier? Защо пускаш във всяка тема? Не си казал и модела кой е!
Я ЯЯ отговорете на човека нещо добро за тази машина , че ази не знам каква е тазе марка![]()
Я премери колко е в стаята и с колко духа,като пъхнеш термометъра вътре зад клапата.
Сбирщайн ,внасян от Интерметал (и те почнаха да внасят "климатици" )
Модела е NORDSTSR MODEL KER-35GW/AGX1c Измерихме температурата която духа вътрешното тяло при максимума 30* духа 27*но при 30*в службата МЕДЕАТА ми се струва че духа по-топло .Дали това му е капацитета на топло?
Не е ли KFR-35GW/AGX1c? Ако е такъв - то си е нормален конвенционален климатик, ми по-добре трябва да се представи!
Какво може да му е? Някои казват,че може да е запушен някакъв филтър.Като го монтираха оставиха цялата част от тръбата свързваща външното с вътрешното тяло навита между стената и външ.тяло.Не я скъсиха колкото трябва.Възможно ли е това да е причина да топли по-бовно и по-слабо.
Тоя климатик е доста зле предолагам неможе да вдигне повече от 10-12 бара че да изкарва 27 градуса.Първоначално публикувано от galeks