Здравейте! Снощи си пуснах климатика, който е MSB 12 HR Midea и си заработи веднага без проблеми. Термометърът показваше навън - 10.5 градуса по целзий, а на изходящата температура на вътрешното тяло след 5 минути работа 43 градуса. Климатикът е на 5 години. Сутринта като се събудих ламелите бяха затворени, външното тяло не работи, а на вътрешното дефрост и оперейшън мигат постоянно. Сравних грешката и тя е Over current protection of the compressor ocures 4 times. Та въпросът ми е как да изчистя на първо четене грешката и второ какво е предизвикало защитата на компресора? Фреон има ( лично съм си го дозирал и не е изпускал ), никога не ми е замръзвал ( намира се монтирам в открита тераса; та той допреди няколко дена при минус 19 градуса не е спирал да работи ). Но днес сутринта целия балкон беше ледена пързалка. Това което предимно ми направи впечатление е, че по питата отвън няма грам скреж или лед, което ме навежда на мисълта, че грешката се е случила след процес на размразяване. След като го изключа за 10 минути от контакта и включа след това посредством дистанционното светва оперейшън и дефрост за около 5 секунди, външното тяло тръгва и изключва. Това го прави 4 пъти, след което отново изписва грешката.