MIDEA MSR5-9HRN1-QC2
Споделете впечетления за модела.Топли ли добре.
MIDEA MSR5-9HRN1-QC2
Споделете впечетления за модела.Топли ли добре.
Този модел 9ки не сме слагали само 12ки топли добре няма оплаквания но тази 9ка е за малко помещение до 12м2 и то с една външна стена. Много е тих външното не се чува като работи. И най вече трябва да не го изключваш тоест до пролета за да подържа топлината.
мерси за отговора.Монтирах на един приател този модел с оглед че е клас А.Но при температури под нулата според мен топли много по зле отмоделите MSR3.Външното тиало заскрежава една трета от горе и една трета от долу по средата не заскрежава.Когато влезе да обезкрежава маха циалата скреж.С фреона всичко е наред.
Във никакъв случай не си купувай този модел.Аз имам 12-ка и се счупих от студ тази зима.Истината е Fujitsy....Ако имаш някакви други въпроси,питай....
Вероятно не е добре зареден имах подобна бройка след зареждане нямаше никава прилика с работата от преди това.
виках ги и всичко е точно.проблема е че не топли паднат ли температурите под нулата.даже си пиши че работи до -7.истината е че човека трябва да се откаже завинаги от този модел.това е моето мнение....Първоначално публикувано от VeleV.Klima
И как установиха че е точно? Лично аз изпуснах фреона и заредих с везната климатика после изобщо не прави скреж.
климатикът си работи съвсем нормално.просто не може да топли.и на всичкото отгоре такъв модел няма.напиши го в тъсачката да видиш какво ще ти излезе...
Какво да ти обяснявам ти имаш един аз съм монтирал от този модел поне 50бр. Кой има повече впечатления относно модела?
ти направо ме кефиш.няма нищо общо едното с другото.друго е да ги монтираш,и друго е да ги ползваш.....прав ли съм?Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Не,не си.Щото ползвателите на неговата глава ще се качат,ако има проблеми.
Е така е, ама нали се сещате, че продавачите и монтажниците не приемат оплаквания от типа "Не топли така както очаквах". Затова последната дума и най-точното мнение за даден модел трябва да е на клиента.
Нали се сещаш,че около 70-80% от оплакванията на клиента " не топли така,както очаквах" не почиват на никакви реални основи,и обикновено разкарването до клиента е на вятъра.Как да приемаш на сляпо дума на клиент,който до вчера не е чувал,че с климатик може да се топли?
Напълно си прав. Клиентите имат ОГРОМНИ очаквания от климатиците от ниския ценови клас. Плащат 600 лв, а се надяват да ги топли като инвертор за 2000 лв. Няма как да стане. Обаче продавачите много често пропускат да обяснят на клиента за реалните възможности на машината.
Аз за себе си съм стигнал до извода, че ако искаш да се стоплиш с евтин климатик, е необходимо известно преоразмеряване.
Опитвам се да обяснявам на хората но почти винаги сме губещи просто човека заминава в друг магазин и кво става ние стоим без работа. Много добре помня как на едни познати им препоръчах 12ка вместо 9ка и ги загубих като клиенти. Затова който каквото пожелае това му монтирваме.