Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 36

Какъв модел Midea за стая 9 m²

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Re:климатик за стая 9квм

vanko68,що така към ВелеВ,пък и Файрфокс е дал таван 800 лв,сложи му нов Дайкин за тия пари.Да не говорим ,че съм виждал Дайкини(втора употреба) дето немогат да окъснат,та чак да ти се плаче.Нещата са много относителни и субективни,а когато са комерсиални-всеки си знае.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Ей,кажете на човека,а не се дърляйте.Да не говорим,че и двамата сте ми любимци,не щот сте хубави/като мен/,а защото си разбирате от занаята.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Велев, (чак немога да се стърпя) , ама искам да го вида тоя DAIKIN (паля и идвам в Плевен ама на секундата) с надписи Samsung. Изобщо не претендирам да съм виждал климатици като теб ( монтирал съм на комшията и след 10 дни ще монтираме моя) ама ми е интересно.. Направо загадка, ще почерпя да знаеш, че и да се запознаем дори ще е хубаво... таман да ме въдвориш малко в тайните на тоя занаят

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Велев,Дайкин официално ( на всички семинари,на които съм бил,по каталози и в сайта си...) се бият в гърдите,че използват 100 % техни компресори. Как ще обясниш надписите самсунг,освен,че компресора е сменян или са били ментаци. Понеже ти знам отрицателното мнение за японките ( щом си ги захвърлил и си минал на мидея у вас !!! ) , то отговора се наглася от само себе си...
    Джони,за мен лично не е никакъв проблем да метна на Файърфокса едно ново Дайкинче за тез 800 лв + 6 г гаранция...

6. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Мерете си вие потенцията, ма имам чувството, че Firefox ще намаже некоя непредвидена примоция.

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

http://v-clima.com/prod.php?id=klima...n_ftyn_ryn25gx
    С 5% отстъпка за НГ си идва баш на 800...

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

"Джони,за мен лично не е никакъв проблем да метна на Файърфокса едно ново Дайкинче за тез 800 лв + 6 г гаранция... "
    Въй,Ванко,убих тъ!Къде беше и чий пъп кледаше,като преди месец ми трябваше ново тъничко Дайкинче?!Дано Файрфокс за намаже и почерпи.

10. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Ванко не ме бъзикай защото аз съм монтирвал даикин когато ти си монтирвал елитите на арабина. И не ме карай да разглобя един даикин и да снимам че ще стане интересно защо мотор компресор и др части са с лого самсунг.
    Велев нещо май не си гледал добре,на Дайкин компресор Самсунг може само ако има следи от припой по връзките в комбинация с хладилен техник - полуидиот.Виж за елементи по платките - Да.Позволи ми да съм виждал малко повече отворени дайкини от теб ,дори и такива на повечко от 10 години им свалям кичето да погледна от любопитство...

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Re:Какъв модел Midea за стая 9 m2

Има Даикин със компресор Матсушита, но този модел компресор се ползва само за един модел на Даикин. Не се ползва в климатици Панасоник. Явно е произведен специално за Даикин.

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от vanko68
    http://v-clima.com/prod.php?id=klima...n_ftyn_ryn25gx
    С 5% отстъпка за НГ си идва баш на 800...
    И монтаж-1000 лв.,на дабъл от MSGто.Затова се предлагат няколко варианта,ама Вие почнахте да се ...Другото е втората употреба и съм сигурен,че има момчета от форума,които ще му свършат добра работа с една 22ка.Така че да пиши кво е решил,па да го измислим.

13. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Да говоря за истински даикин внос от япония на 100волта. Нищо не е сменяно по него с изключение на гръмнал траф 220Х100волта.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Велев,тука във форума има момчета,които от 10 г се занимават САМО с такива 100 В клими,а не като теб в Плевен ,дет едва ли си сложил повече от 10-20 бр общо.Колко ли са Дайкините между тях....
    Та тези въпросните люде НИКОГА не са виждали подобно чудо...Как ще коментираш това с тях,мен ме остави,аз не работя с такива клими изобщо и никога не съм отварял Дайкин за ремонт освен това...
    Джони,верно надскачам с некви 200 лв бюджета на човека,ма аре да не сравняваме мъдеята с Дайкин,а...

16. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Е,ама и ти си един щраус .Що сравняваш климатик за 1000 и за 500лв.Ако прочетеш предните съм казал на човека,че за спалня Дайкина макар и конвенционален е ОК,но не си мисли,че и Мидеа няма да топли.

17. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Ванко да те светна че аз имах в Плевен първи японски климатик и тези дето се занимават 10 години с японски климатици са видяли такъв доста след моя първи монтаж на такъв. А че дайкин е търговска марка не ви е известно те си поръчват машините в различни заводи.

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Велев,кои в Плевен са се занимавали така яко с подобни клими,както в Пловдив примерно ??? И това,че си имал японец, не виждам какъв аргумент е ...То и аз имах първия сателит в Русе,ма нищо не отбирам от това.
    А за търговската марка на Дайкин- що не вземеш да се пообразоваш малко,да почетеш някой фирмен оригинален сайт.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Какъв модел да взема?
    От zarkomortala във форум Климатици Daikin
    Отговори: 6
    Последно: 20-05-11, 14:40
  2. Препоръка за модел за стая 10 m²
    От rosicangelova във форум Климатици Daikin
    Отговори: 30
    Последно: 02-11-10, 22:14
  3. Какъв уред за отопление ще препоръчате за 25м2 стая
    От mirchev във форум Електрическо отопление
    Отговори: 4
    Последно: 09-08-10, 07:41
  4. Какъв климатик да взема за 14 квадрата стая?
    От miroslav66 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 14-05-08, 22:35
  5. Midea 12-ка - кой модел да взема?
    От sotef във форум Климатици Midea
    Отговори: 3
    Последно: 02-04-07, 16:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе