Здравейте!
Скоро ни монтираха 2 бр Мидеи MSR5-12HRN1. Вчера едва ги пробвахме така да се каже защото времето не беше толкова горещо за охлаждане и единия климатик започна да работи шумно . От вътрешното тяло когато се вкл компресора вън, започва да се чува резонанс, жужене, все едно че чувам помпичка за аквариум, или най точно като разбито вентилаторче на компютър. Просто ми се струва, че чувам компресора във вътрешното тяло. Не е от вентилатора, шуми само когато външното тяло работи. Моля да ме насочите какъв е проблема, от монтажа ли, дефект някакъв ли ...? какво му е дявол да го вземе? Работил е всичко на всичко един ден и се разшляка.... Тръбната разводка дойде точно 3 метра, ако има значение дължината, а другата мидеа, с която няма такъв проблем е с 4 м тръбна разводка.
Прави ми и друго нещо впечатление... когато си достигне температурата и като спира външното тяло не спира веднага ами тресе ту тръгва ту спира, нещо компресора не спира, а се тресе? през този момент вентилатора си спира.
Благодаря предварително на отзовалите се. Чакам и гаранционно да дойдат да си го видят, че то срамота един ден да го ползваш и айде...