Колеги,какво ви е мнението за този климатик http://don-techno.com/cgi-bin/index....uest&offer=129 ?Ще се ползва основно за отопление.И до минус,колко градуса работи и заслужава ли си според вас?
Колеги,какво ви е мнението за този климатик http://don-techno.com/cgi-bin/index....uest&offer=129 ?Ще се ползва основно за отопление.И до минус,колко градуса работи и заслужава ли си според вас?
Дай инфо в какво помещение ще се ползва климатика и колко м3 е.
16-17м2 около 50м3 спалня с алуминиева дограма,тухлена без изолация.
vaniosl, с какъв бюджет разполагаш, 750-800лв. без монтаж?!
Някой има ли конкретни наблюдения към въпросния мод. Аз също съм се спрял на него,но на мен ми трябва предимно за отопление 50м3. Ако някой има такъв монтиран нека даде инфо как се държи зимата и има ли проблем с поддържането на ~24-25 градуса, разход на ел. енергия и т.н..
Уважаеми приятели,купих си ms9v-12hrdn1, и първото лошо впечатление ми направи разликата в посочените параметри на страницата на МагнумД, и етикета на самия климатик когато го получих.По-нататък ще снимам етикета на корпуса, и ще кача снимка, а сравнение между двете таблици вие ще направите.
Внимавайте!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1308235365[/time]_________________________________________________
Явно нашия пазар е подценен до степен в която никой не се грижи да уеднакви инфото за балами като мен.Всеки пише-брише и накрая нищо.Вероятно ще ги заям за това пред КЗП.
Въпроса е дали данните отговарят на даннте от каталога на МИДЕЯ.Като цъкнеш снимка ще видим.
И аз си го взех,но сега имам един въпрос.Климатика има ли защита от ниско и високо напрежение?И достатъчна ли е да го предпазва от токовите удари или трябва да сложа нещо друго за да го предпазя и какво да е то?
Да и аз го гледах това устройство.Явно ще си взема него щом го препоръчвате и тук.А колко волта е опасно ниското напрежение за климатика?И има ли някаква вградена защита и той самия?
Виждал съм в сервизните на МИДЕА толеранс от 208-240 волта за други модели, предполагам, че и този е в тези граници.