Здравейте, някой ще ми каже ли нещо що за машини са мsy 12 hrdn1 Стават ли за отопление ? Във форума няма писано много за тях.......
Здравейте, някой ще ми каже ли нещо що за машини са мsy 12 hrdn1 Стават ли за отопление ? Във форума няма писано много за тях.......
Не и при тези атмносферни условия.Първоначално публикувано от Ivan981
И защо така мислиш?Първоначално публикувано от Kasap
За съжаление от този модел имаме продадени само 10ина бройки и няма никакви оплаквания.
Огромен недостатък е сложното почистване на въздушните филтри.
Доколкото разбрах от колега е че сегашния модел е с малкото тяло като на MS9V ако е за модела със по голямото тяло и аз мога да потвърдя че няма оплаквания за работата му сега.
Всички нови модели на мидея са така орязани че няма на каде поиче и за това е виновна магнум а не търговците на дребно
Вчера го поръчах! Очаквам да го монтират тези дни! По инфо от лепенките му външното тяло е 35 килца, а вътрешното 9 ! Приятели ми го препоръчаха...... дано не съм сбъркал.....имах вече един хайер,който вечно в такова време чакаше подкрепа от други отоплителни източници
Първоначално публикувано от Kasap+1 Новите Мидеи в БГ. не струват.Пази си другите отопители уреди,и все пак честито и да се похвалиш как е.Първоначално публикувано от turboie
29кг. е външното на този модел. Като имаш предвид, че има 7ци с по 33 килца...Първоначално публикувано от Ivan981
Мда,санчо SAP-E22N е с 36кг. външно тяло,чиста ''мускулна'' маса,без допълнителни модули из него-японска му работа,та не са го направили 22кг. примерно, да е по леко и на монтажниците.Първоначално публикувано от Kasap
MSY по каталог няма външно тяло 35 килограма.Трите модификации на 12-ицата са съответно 29, 39 и 39 по каталога им за 2011 г.Гледам по сервизното, че двете по-стари модификации тежат съответно 39,5 и 40,5 кг за 12-ицата.
Всичко нови модели на мидея са от наи слабите Ако някои си слага да гледа да е от по старите модели ако има останали такива все още
diksanal,като гледам,че е с кило и триста 410,то и вътрешното не е малко,та се сещам,че Касапа искаше да ме мушка вътре(барем ще ми е тихо и топло).
А за Мидеа-язък,който нямаше пара-купуваше Мидеа и ако не друго барем стоеше на топло.