Здравейте,
Препоръчайте ми модел MIDEA за помещение 18 кв.м. североизточно изложение, тухла, дървена дограма, да може да постигне шо годе някакви градуси зимата поне до -10 градуса
Здравейте,
Препоръчайте ми модел MIDEA за помещение 18 кв.м. североизточно изложение, тухла, дървена дограма, да може да постигне шо годе някакви градуси зимата поне до -10 градуса
chefobg
Ето ти:
Климатик Midea MSV-12HRDN1
но се замисли дали си заслужава парите този климатик.Аз бих ти предложил това:
Климатик FUJITSU ASYG-12LEC
Ако ти се вижда скъп погледни този:
Климатик GREE GWH12KF
дано да го има още по магазините.
Успех!!!!
Благодаря за насоката, Gree ми се вижда добър за парите си доколкото мога да преценя, но наистина на малко места се предлага, а някаква друга алтернатива до към 800 лв без монтаж, която да върши работа независимо дали е конвенционален или инвертор, всъщност има ли огромна разлика между двата типа, за разлика явно че си има, но дали е толкова голяма?
Може да погледнеш и Климатици Vimax, Hitachi Ras/Rac 35FH6, Инверторни климатици и да разгледаш https://www.cibank.bg/bg/leftmenu/tl/60
Изобщо не поглеждай разните Хитачита и тем подобни измишльотини,добре си се ориентирал към Мидеа ако МСВ ти е скъп погледни МSR 12HRDN1 също ще свърши работа,от ниския клас климатици това е избора.
Аз съм на друго мнение относно точно това Хитачи справя се без проблемно през изминалата зима и е много по добър и разумен избор отколкото Мидеята, а и с тоя нагревател Мидеиката си става як консуматор.
Ако трябва да се избира между мидеа-та и хитака аз също съм за хитачито.
През изминалата зима имам наблюдение точно върху това хитачи в стая 21кв и даже и в най-големите студове не спря и си подържаше зададените градуси , не е поливано с вода няма нагревател , не се занимавам с продажба на климатици просто си казвам мнението ..... Сега за да няма че съм фен на марката предварително ще напиша , че не съм просто по стечение на обстоятелствата се сдобих с хитачи ... Фен съм на субару :D
Какво ще кажете за тоя, малко извън бюджета ми идва но го дават да покрива квадратура като моята- 14 до 25 m2
Toshiba RAS-107SKV-E / RAS-107SAV-E
Това в 14m² може и да се справи, но в 25...абсурд, освен ако имаш перфектна изолация...
Не мисля, че става за 18m² предвид параметрите му...
а този Hitachi RAC/RAS 35FH6?
За момента заглеждам следните - критерия ми е 1200 лв. макс с монтажа и колкто се може по тиха работа
Hitachi RAC/RAS 35FH6
Hitachi RAS/RAC-E14H2 - шума от 30 dB не ли малко много при него?
Hitachi RAS/RAC-E14H3
Fujitsu-General ASYG12LLCA
Fujitsu-General ASHG12LLC/AOHG12LLC
Fujitsu-General ASY 12L конвенционален
Daikin RXN/FTXN 35 L