Отговор: Midea MSFAAU-12HRFN8 / MOB01-12HFN8 BreezeleSS++
Ако може да се има доверие на прогнозите за времето, по-обилното заскрежаване започва от около 92-93 и нагоре, до 90 няма нищо общо с по-високата влажност и топлообменника стои чистичък дълго време. Или поне с такова впечатление съм останал аз. Но и зависи къде се намира външното тяло донякъде.
не е заскрежавал ,ако заскрежи ще дефростне доста съм си играл със стойностите на термистора му и сега е много добре напаснат на условията в които работи
То и да има малко скреж, докато не се блокира напълно въздуха влизащ откъм гърба е по-трудно да се достигне температурата при която ще се активира дефроста и пак може да изкара повече време, докато се наложи да го направи.
1 Прикачен файл(ове)
Графика на Midea 09 BreezeleSS от снощи за 12 часа работа когато външната температура падна до минус седем градуса климатика работи при зададени 30 процента турбина и 22 градуса, В 04.00 часа вдигнах заданието на 24 градуса че съм настинал и ми е студено.За 12 часа работа Мидеята направи само един дефрост,когато Мидеята работи на тих режим пада и под 300 вата.
Прикачен файл 43308