Привет,
някой има ли вече впечатления от новите климатици на Мидеа? За мен си харесах 9-ката, но ако някой сподели каквито и да било наблюдения, ще бъде чудесно. На хартия изгледа много добре.
Привет,
някой има ли вече впечатления от новите климатици на Мидеа? За мен си харесах 9-ката, но ако някой сподели каквито и да било наблюдения, ще бъде чудесно. На хартия изгледа много добре.
Единственото което не им харесвам е контрола над струята в ляво дясно, и то не в начина, ами като контрол от дистанционното. Вижда ми се неудобно.
Иначе е страхотен.....тих, икономичен и издръжлив.
А компресора дали е двойнороторен,топлообемника най вероятно е двоен и дали си постига минимумите от данните а именно 100 вата на отопление и 80 на охлажданеи
Днес монтирахме за първи път въпросния модел - Midea MSOPBU-12HRFN8-QRE3GW Oasis Plus Nordic. За кратко, успях да "нащракам" малко от "карантията". Нямах време да се заигравам в подробности. В общи линии, добре изпълнена хардуерно машина, на базата на шир потребата която залива пазара...
Нямах време да разглобя тялото напълно.
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Някакви отзиви има ли вече за модела? Дали 9-ка ще става за спалня-тишина на работа, пукане на пластмаси, дефрост алгоритъм /дали прави контролни дефрости примерно/? Това едва ли някой го е видял, но може пък да е намерил сервизно. А тези минимуми дали са реални или са силно пожелателни? Изобщо всякакви отзиви ще са ми полезни.
При този модел 9 и 12 са абсолютно еднакви хардуерно.
Да, това го видях и нямам съмнения, относно охлаждаща/отоплителна способност, но понеже ще се използва за спалня, по-скоро ме интересуват "страничните ефекти".
Колко е голяма тази спалня?
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
съдейки по избора на климатик трябва да е поне 35-40 квадрата ..
13 кв.м., височина 2.70 м. Две външни стени, едната с прозорец, без изолация на стени, тавани, под. Засега се очаква заедно с Дайсекай 9-13-ка да топлят хол-21 кв.м, коридор, кухня, баня-общо 18 кв.м. /или поне докато на сино му дойде акъла и сложи климатик и в кухнята.
Тази машина в 13 m² ще е приключение...
Нали декларират минимум на отопление 750W с консумация 100W?
- - - - - - - - - -
Това се опитвам да разбера-какви може да са ефектите. Бяхме се насочили към нова 22-ка на 100V, но има изискване за Ви-фи. Пък и на наличните минимумите са малко по-високи от на този.
на 100 вата няма да слиза .. по скоро около 200